HUR GÖR MAN?????

Hello Alla Bloggisar!
Snälla snälla hjälp mig!
Gaaaah, jag blir galen på denna blogg! Som ni ser så håller jag på att bygga om lite här på RofK:)! Men jag får bara inte till rubriken och datumet på inläggen. Den följer inte med bilden och brödtexten i inläggen. Som ni ser så står den ett par centimeter till vänster. Är det någon av er duktiga bloggare som skulle kunna skriva några rader till mig och hjälpa mig?! Det jag vill veta är: hur centrerar jag rubriken & datumet? samt kommentarfältet under inlägget.
Det kommer nog att vara lite smårörigt här på bloggen under kvällen och morgondagen. Men så fort jag har stökat ordning här på bloggen så kommer jag att presentera en super fin tävling här på bloggen. Ni kommer inte att kunna motstå den, hihihi! Nu blir ni nyfikna va?!  

KRAM


28 thoughts on “HUR GÖR MAN?????

 1. Miras Maräng says:

  Hej, kikade in på mitt html, och så här står det :

  /* Outer-Wrapper
  ———————————————– */
  #outer-wrapper {
  width: 1050px;
  margin:0 auto;
  padding:10px;
  text-align:$center;

  Om du skriver in den sista raden där med text-align så kanske det funkar.

  Kram!

 2. designoform says:

  Om du letar upp textraden för överskriften (ofta heter den något som post-header eller h2) och skriver in: text-align:center; så borde det fungera.
  När du skriver kommentarfältet, är det den grå rutan du menar? Den brukar kallas entry-meta. Och så skriver du samma där: text-align:center; Är det själva kommentarerna du menar så leta upp något som comments och prova text-align:center; där också.

  Hoppas du får det att fungera!

 3. eden says:

  hej du!
  blä, jobbigt. man kan bli så galen när man inte får rätt på det. jag kan inte hjälpa dig tyvärr. megakass på blogger.
  du fick en kreativ blogger award av mig idag :). om du pallar ta dig an. många frågor mm.
  du hittar upplägget inne hos mig.
  gillar din blogg väldans.
  kram/jennifer

 4. Room of karma says:

  Grrrrrrr & Åhhhhh, hjälp jag får inte till det!! Skall försöka mer i kväll nu är lunchen slut. Underar, går ni alla söta bloggisar in och jobbar i HTML koden? Det borde finnas en mall för detta probelm. Eller så är det så att man skall in i denna html koden och lära sig. Men den vill inte godkänna mina förändrignar,tydligen när jag pillar……

  Snälla mer tips! Jag skall ge mig på ditt tips söta Designoform i kväll igen.

  Tack fina Eden för din award. Klart jag vill anta den! Det glädjer och värmer mig att du valde RofK ♥

  Kram & Puss till er alla ♥ CC ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SNÄLLA HJÄLP MIG!!!!!

Day Home kudde från vårkollektinen efterlyses här på RofK!

Om det är någon utav er söta läsare som vet någon butik som har kvar en kudde från Day Home med Davidsstjärna på så skriv gärna och berätta var jag kan finna den.  Kanske har jag turen att det finns någon butik som har en vit kudde kvar till lilla mig:)! Eller finns det någon söt läsare som har en sådan hemma och har tröttnat på den och vill sälja den till mig:)? Då är det bara att skriva till mig så köper jag den gärna av er. En liten Bloppis här på RofK, fast tvärt om:)! Hoppas hoppas hoppas!!:)

Hej Vänner!
Mår ni bra alla fina bloggisar?
Wow, nu är det inte många dagar kvar till julafton. Och jag har fullt upp med att handla klappar till barnen, baka och städa ………. Och idag var jag och köpte den största och viktigaste presenten till Sockret bla. Åhhh vad glad hon kommer att bli på julaftonsmorgon när hon finner sitt paket i julstrumpan:)! Bilden nedan kan avslöja vad paketet kommer att innehålla denna julaftonsmorgon om några dagar:)!

Men färgen är då så klart rosa!!!!

Och lill Dockan är lika sugen på ett Nitendo 3DS?:)! Men för henne har jag en helt annan plan som hon kommer bli stormförtjust i!
Ha en skön kväll!
KRAM

10 thoughts on “SNÄLLA HJÄLP MIG!!!!!

 1. Stina says:

  Tyvärr så har jag ingen sådan kudde:( Men jag skulle gärna vilja köpa din Peace kudde från Day. Den är mycket snyggare.

  Ha en fin kväll.

 2. Jeanett P says:

  Jeg har netop købt en hos tallerkengalleriet.dk, så måske kan du ha´held med dig der. Rigtig god jul. Kh Jeanett

 3. Anonymous says:

  Jag kan inte hjälpa dig med Stjärn-kudden… skulle också vilja ha… så är det någon som hör av sig och har i någon butik i vårt avlånga land, får du gärna meddela mig!!! Snälla…!

  Johanna

 4. Me says:

  Vet flera som letat efter den kudden =( Jag gav mig på att sy en egen =)) busenkelt!! Men den är ju ingen Day home =) Anatr att du kollat på Tradera?
  Hoppas du får tag på en <3

  Kram Fia

 5. Room of karma says:

  Tack du Jeanett för ditt tips! Jag skall kolla upp detta närmare!!! Men dom sänder tyärr inte till Sverige. Måste kolla hur jag skall gå till väga med frakten.

  Nu måste jag hitta en dansk snäll själ som kan vara en mellan hand:) Eller var du dansk Jeanette P?

  kram CC

 6. Room of karma says:

  Tack snälla för tipset. Tyvärr så är dom slutsålda i butiken såg jag nu. Fler tips är välkomna:)!

  Kul att du gilla min blogg:) nu skall jag gå över och titta runt på din:)

  kram ♥ CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

testign testing …..2Lägg till bildtextFörsöker att ”leka” mig fram
Skam den som ger sig, nu har jag uppdaterat till den nyaste veritionen av blogger.
Hittade en funktion där man kunde uppdatera
Så nu skriver jag bara för att göra ett test.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *