OMBYGGNAD PÅGÅR FÖR FULLT

Tine K
Dagens vardagsrumsbord. Dom torkade bärkvistarna står i min kära PB Home vas finns att klicka hem här. Värmeljuset kommer från kära Tine K,  kruka Tine K samt skålarna från Tine K.
Todelooooo!

 

Mår ni bra alla fina i kväll?!

 

Här håller jag på att fixa och trixa med RofK men jag får INTE till överrubriken, Grrrrr. Och jag har ju sett at ni är många bloggare som har en fin centrerad rubrik. ( vill också ha). Några tips har trillat in men när jag går in i Html koden så godkänner inte bloggen det. Men jag skall knappa vidare med det ikväll. (Men bli inte förvånade om det kommer att hända andra konstiga saker här på bloggen:) Jag är en glad amatör!!

 

Tine K

 

Just nu så sitter jag här med lappen på bordet. Eftersom min gamla trötta dator inte orkar med alla program som är öppna samtidigt, hihihi!!

 

Tine K

 

Åhhh, så ljuvligt detta ljus doftar i hela vardagsrummet ikväll.

1

Tine K

 

Nu måste jag pilla vidare. Dessutom så har jag ett annat litet projekt som skall in på bloggen…… Nu är det fullt upp:)! Jag skall ta och brygga mig en kopp körsbärs te så får jag lite mer energi till RofK!
Ha det bra tills vi ses igen!

KRAM

8 thoughts on “OMBYGGNAD PÅGÅR FÖR FULLT

  1. Anonymous says:

    Hej så snygg den där glas vasen är.Var köper du ditt körsbärs te är sugen på att smaka detta.Haen bra dag Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *