MJÖLK I TINE K LJUSLYKTOR?

Dagens dricksglas är Tine K ljuslyktor. Visst är dom fina som glas?!

 Hallå Torsdag!

Känner ni igen er här på RofK idag vänner?
Som ni ser så har jag ändrat på nästan hela bloggen, hihihi! Det ena ledde till det andra och helt plötsligt så satt jag och gjorde om loggan också:) Blev det fint? Vad tycker ni? Jag är inte helt klar. Överrubriken får jag bara inte ordning på, Grrrr. Och sedan skall jag lägga in lite saker i vänsterspalten också. Det kommer ut ikväll. Tänk vilken lång tid det tar att jobba med datorer och layouter osv. Men vad super kul det är!

Här sitter jag och dricker mjölk ur världens finaste ljuskoppar idag:)! Fick iden från någon blogg jag läste här om dagen. Tyckte det var snyggt så jag apa efter så klart. Man kan ha dessa ljuskoppar från Tine K till mycket. Vas, ljuslykta eller dricksglas:)! Det är bara fantasin som sätter gränser!!
Nu måste jag kila till jobbet. Nakenvovven har fått sin dagliga runda i parken och jag har fått lite i magen. Åhhh wow, vilken vardagslyx det är att kunna gå hem på fika/lunchen så här varje dag. Satt på ett barnkalas i helgen där det pratades om pendling till jobb. Och om hur lång tid det tar att pendla osv. Då tänkte jag igen. Jisses, vad skönt det är att bo granne med sitt jobb!
Återkommer senare!
KRAM

10 thoughts on “MJÖLK I TINE K LJUSLYKTOR?

  1. Lisa says:

    Ja nästan finare som glas tycker jag! Har lite svårt för de som ljuslyktor faktiskt. Vad fint du har fixat här inne! Men sidan är väldigt bred, så när jag läser din blogg på min dator måste jag dra sidan i sidled för att se hela bilden men det behöver jag inte på makens dator (ändå har vi i princip samma storlek..). Kram

  2. Anonymous says:

    Hej ser lite av dina vigsel ringar på en bild ,är det en stor sten eller många små på den innersta , så snygg. Mvh Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *