EN AWARD & TINE K LJUSKOPP

Ljuskopp från Tine K.
Hallå Raringar!
Wow, idag var det brottom brottom brottom…… Vi har liksom kommit in i ett semesterlunk ( tjejerna i familjen) Så vi är liksom inte så eftekitva på morgon kvisten. Barnen har ju lekt med morgonfilen och jag har ju stått och småpillat i köket i typ en timme på morgonen. Men nu hade vi bara 20 min på oss till frukosten. Det sluta med att dom fick med sig var sin smörgås i handen på väg till skola / dagis, hihihi! Och själv så hälde jag i mig en jordgubbsdryck. ( Nytt år nya planer)

 

Här om dagen så fick jag ett litet kul meddelande i mitt lilla meddelandefält av söta bloggen Evalevabo. Och jag blev sååååå glad. Det var nämligen en liten Liebster blog ♥ till lilla mig:)!
Och jag tackar så mycket för den fina utmärkelsen jag fått av Evalevabo, tusen tack! Det är så roligt med bloggvärlden och alla nya vänner man träffar här. Liebster betyder käreste på tyska och denna award ges till bloggar som har mindre än 200 följare/prenumeranter. Det är nu min tur att välja ut fem bloggar som jag tycker om och det är inte lätt att välja bland alla som finns, men jag har valt dessa fem:


Mitas home
Comebackinblack
Casabiancadimia
Ceropegia
Rumförtvå

Ni som nu har fått denna utmärkelse av mig får gärna skicka vidare till fem bloggar som ni tycker om och länka till mig samt att gå in och skriva en liten notis hos bloggen ni valt så de vet om den fina awarden.

Ha en fantastisk dag alla raringar!

KRAM

15 thoughts on “EN AWARD & TINE K LJUSKOPP

 1. Ceropegia says:

  Heisann.
  tusen takk kjære du!

  Puten på bildet er fra ikea, tror det er stockholm serien..liker den veldig godt!
  (hvis det var den du mente)

  Klem 🙂

 2. Casa bianca di Mia says:

  Tack, snälla du!! *love*

  Vad roligt att du tänkte på lilla mig!
  Nu måste jag få tag i en pc, för denna lilla MAC fungerar inte som jag är van vid… vilket gör mig flintskallig, så irriterad blir jag!! 😉

  Puss och Kram

 3. Comebackinblack says:

  Kæreste du.<3
  Tillykke til dig, og tusind tak for at du har valgt min blog….Det betyder meget for mig!!!
  Tak for din fine måde at være på!
  Kram Jeanett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *