SHAKE UP CHRISTMAS

Nytt på bordet idag:)! Ljuskoppar från Tine K i klarglas, storlek L. Samt den uuuuuuuuuur snygga krukan från Tine K. Älskar den grå slitna färgen.
Tjing!
Har varit ute och julshoppat julklappar och så här går det till när CC julshoppar:) Ett paket till Dockan = ett paket till mamma:) Ett paket till Sockret =  ett paket till mamma:) Ett paket till Daddy =  ett paket till mamma:) Och så har jag nästan gjort i år, hihihi. (Men det är inga stora saker). Och dom flesta julklapparna var redan köpta för några veckor sedan. Nu har jag bara lite små saker kvar att fixa, så är jag helt klar sedan, Jippi! Skönt när man är ute i god tid!!

Ifrån denna soffa ligger jag just nu och bloggar från Sockrets bärbara rosa dator.  Grrrr, Jag har tappat rösten idag och känner mig väldigt skrapig i halsen så jag ligger just nu och dricker ny pressad citornsaft med varm vatten. Och tittar nöjt över mina nya Tine K ljuskoppar:)! Jag var så nöjd så jag var tvungen att stiga upp och ta några bilder och lägga ut här, hihihi …….

Granen köpt jag i går kväll. Vet inte vad den heter men den är liksom mjuk och följsam. Kommer inte barra så som en vanlig gran gör. Jag har letat ihjäl mig efter just denna typ av gran. Den cirkulerar ju över lite bloggar och inredningstidningar men jag har aldrig sett den i någon butik, tills igår kväll. Så den fick följa med mig hem. Och så gick jag över till söta Stina på butik In Spirit. Det är småstadens bästa inredningsbutik skulle jag vilja påstå! Butiken är mer en livsstilsbutik där hon säljer både snygga kläder så som Rabens Saloner som jag är tooookig i:) inredning och snygga smycken. Hon har bla Soul of Maia som är ett smycke som jag blev helt kär i.
På Spotify idag spelar jag denna låten här . Nu är det nedräkning ……….. Idag öppnade sessorna lucka 21. Då sa Dockan – mamma nu är det nära:) Japp, och det har hon helt rätt i ♥
KRAM

23 thoughts on “SHAKE UP CHRISTMAS

 1. The House says:

  Sååå fint!! jag vill också ha Tine K saker, köpte senaste nr av PLAZA och Tine K´s hem var naturligtvis med och OMG vad duktig kvinnan är. Smakfullt och mysigt på samma gång. Måste säga att hennes kruka och ljuskoppar gör sig väldigt bra i ditt vackra hem.
  Du ska gurgla något äckligt på apoteket men JOD i kommer inte i håg vad det heter men det är jättebra 🙂 Så du slipper väsa på Julafton. Kraaaam

 2. Room of karma says:

  Åhhh, tack för tipset The House!!! Jag var hos läkan idag och fick utskrivet någon form av bedövning som jag skulle gurgla och sedan svälja. Jag har nämligen svårt att svälja och kan där med inte äta något:(

  Skall stega över till apoteket och titta vad det kan tänkas vara:)!

  Kram ♥ CC

 3. Me says:

  Helt rätt ang paket till dig själv =) då får du vad du vill ha =)) Och den krukan är såååå snygg =) har spanat på den ett tag..
  Har två stora mörkgrå Tine lyktor ute på tradera nu, likadana som dina =)

  Kram Fia

 4. elisabeth says:

  De er så fine de små granene!
  ..og krukken du har den i også : )

  Håper du får tak i stjerneputen, og riktig god bedring!
  KLEM

 5. Mia says:

  Du har verkligen julstämmning hemma hos dig!Dom ljuskopparna tror jag att tomten kommer med i år till mig!

  Ha en fin kväll!

 6. Allt och/eller Inget says:

  Sån där Rumsgran är SÅ fin! Var på vippen att köpa en idag men har ingen riktgt bra plats för den så det blev ingen. Får nöja mig med att beskåda alla som florerar på bloggar. Tjusiga som tusan.
  Usch låter inget vidare att du inte kan äta. Jag fick också nåt sånt där bedövnings-gurgel när jag fick en stor blåsa i munnen en gång. Tyckte det fungerade bra men lite skumt att inte känna sin tunga knappt 😉 Akta så du inte biter dig när du äter.

  Krya på dig!

 7. Filippa says:

  Gillar verkligen den rumsgranen i den Tine K krukan. Håller med här ovan. Gillar också ditt fina hem!!

  Krya på dig!

 8. Sussi's värld says:

  Hoppas din hals blivit bättre…stackare. Här har vi också uppesittarkväll med ett glas rött och rim verkstad. Vad roligt att du hittade mina smycken och att du tyckte om dom, det värmer mitt hjärta. En riktigt God Jul önskar jag dig

 9. Stina / In Spirit says:

  Vilka fina bilder du tar!
  Tack för fina ord om min butik <3 och hoppas du mår bättre!
  God fortsättningskram,Stina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *