LINE STREHÖG – PLASTMATTA

LINE STREHÖG - PLASTMATTA

 

LINE STREHÖG - PLASTMATTA

line Strehög – Plastmatta. 

 

H E J   G O D I N G A R

.

Mår ni bra?

Oh my, vilken snygg matta jag beställde här om dagen här . Line Strehög plastmatta i två färger. Mattan har en modern design med linjer. Kanterna på kortsidan är svetsade. Gillar denna grafiska och strama stilen på mattor. Jag köpte denna mattan till lill ”Dockans” rum. Men nu har den hamnat ute i köket. Det är så bra att alla rummen i vårt hem har samma stil och färgsättning, vilket gör att man kan möblera om mellan rummen. Och ännu bättre är det att man kan få samma matta att ändra färg! Passar perfekt hemma hos oss. Nu återstår det bara, vilket rum skall den stanna i?!.

.

LINE STREHÖG - PLASTMATTA

 

 

 

 Jag har faktiskt köpt en matta till hallen också. Har inte hunnit ta några pics på den än, det kommer! Men nu när det är så kallt och ruggit ute så är det skönt att sätta tassarna på mattor. Det känns lite ombonat och möblerat på något vis! Jag gillar att inreda och fixa här hemma när det är mörkt och ruggit ute. Att dricka te och bara kura i hop sig i sitt bo liksom:).

.

Nu skall ja fortsätta och dricka te och  fundera på vad lill ”Dockan” skall få för matta på sitt rum

.

Vi ses i morgon!

KRAM

6 thoughts on “LINE STREHÖG – PLASTMATTA

 1. Moa says:

  Den finns i 70×160/200/240. Det vet jag för jag har alla tre storlekarna. Stilren och trendig/klassisk! För barnrummet: Rosa, grå eller grön, finns också. Mattor är kul!

  • Anne says:

   Den rosa var jätte gullig på ett flickrum. Men jag tror jag beställer den vita i den större storleken. Den är jätte fin. Tänkte ha den i köket. Jag tycker också att det är kul med mattor!

   • Carola says:

    Den stora har jag också kollat på. Tänker att den skulle vara super fin under vårt stora matbord.
    Lätt att sköta också!

    Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *