FOTOKOLLAGE FRÅN CANVASKUNG

PERSOLINGT

Mitt fotokollage från Canvaskung

.

.

.

Fotokollage från Canvaskung

Kom ni ihåg att jag skrev här om dagen att jag skulle göra lite mer personliga presenter i år. Nu har mitt fotokollage kommit fram. Och jag säger bara Wow, vilken Proffsigt, Snyggt och bra kvalitet det är på denna tavla!! Jag hoppade högt av glädje när jag öppnade paketet igår. Jag beställde kollaget i söndags och fick den levererade redan efter 2dagar! Först var jag inne på att framkalla ytterligare en canvastavla som jag gjorde förra månaden men att kombinera två bilder i en och samma tavla är unikt och coolt. Kundtjänsten på CanvasKung hjälpte mig att välja mått samt jag fick även ett utkast på hur fotokollaget kommer att se ut. De påstår sig att vara ”kung på canvas” nu har de i alla fall bevisat det även för mig! Tack CanvasKung för suverän service & super fint canvas kollage!

.

PERSOLINGT

.

Det är bara 21 dagar kvar till jul men jag ville sätta upp den med det samma, hihi. Nu återstår det bara att se vart den skall hänga. Meningen var att hon skulle få ha den på sitt rum. Men nu blev jag så himla kär i den själv, så jag vill ha den här på bordet i matsalen, hmmmm. Jag kommer med all säkerhet göra en tavla från detta ställe igen. Trycket är fantastiskt bra och känslan är exklusiv, vilket jag gillar!!

 

ttaa

 

Nu har jag en annan tavla som kanske får bli årets julklapp istället. Det är bilder från denna plåtningen. Tänker att kanske kan det bli en bild serier på väggen? OMG, det bara snurrar av idéer i mitt huvud nu. Blev bara så himla ivrig och glad så jag var bara tvungen att dela med mig av den här på bloggen idag!

.

PERSOLINGT

 

 B E   Y O U ………….

 

 

 KRAM 

 

8 thoughts on “FOTOKOLLAGE FRÅN CANVASKUNG

  1. Tack Ullis!!!!!!!!
   Kul att du skriver här på bloggen. Det händer inte så ofta:) Då måste det vara riktigt bra …………..Jag ler!
   Vi får ta en träning i helgen. Vi hörs!
   Kram CC

 1. God morgon min vän
  Idag måste jag bara kika in och säga WOW – YOU DID IT AGAIN GIRL !!!! Satan i gatan vad duktig du är på att fota och stora tjejen blev ju sååååå fin. Väldigt kul med personliga foton på sin vägg. Ha en fin dag Fru Karma kramar L

  1. Tusen tack fina Linn! Du är så gullig. Kul att du gillar bilderna. Jag fick lite idéer en dag och gjorde ett helt kollage. Jag har massa mer bilder i samma stil här hemma. Får se vad jag gör med resten av bilderna. Blir förmodligen en tavla till:)

   Ha det bäst fin L. Kram CC

  1. Tack skön böna Nottheusualday!
   Läste att du skall öppna en butik. Önskar dig lycka till!
   Den kommer bli ljuvlig då jag vet att du har god smak tjejen!

   Kram CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *