JAPANSK LYKTA

JAPANSK LYKTA

 JAPANSK LYKTA – finner ni här.

.

.

.

H E L L O   Y O U

.

Oh my, vilken julfeeling jag har. Har nog aldrig längtat till jul så himla mycket som jag gör i år. Kanske är det för att jag har hittat så himla många fina saker att inreda med här hemma, eller så är det alla avslutningar som man går på som gör att det känns som att det börjar dra ihop sig mot julledigheter?!.

.

Dessa Japanska lyktorna har jag fått dille på. Jag har dom i olika storlekar. Den lilla går jätte bra att ha örter och blommor i. Medans denna stora jätte lyktan går bra att plantera en gran i kruka som man sätter i papperspåsen. Den är också snygg att ha hoprullade poster i. Skulle kunna inreda hela mitt hem med just dessa japanska lykorna, hihi. Jag gillar det där lite ruffiga och krispiga i dessa påsar. Jag gillar inte när det ser för rätta lagt ut, och det gör inte dessa lyktor/papperspåsar.

.

Nu skall jag chilla lite i soffan med en mugg latte.

.

Vi ses i morgon vänner!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *