ANDRA ADVENT

ANDRA ADVENT

 

ANDRA ADVENT

Årets julpralin från Haupt lakrits är en bit lakrits omgiven av belgisk vit choklad som är smaksatt av en juldoftande kryddblandning och med ett rött och lite glittrande skal. – Tack goa  familjen W för presenten ( ni vet vad jag gillar).

.

.

.

 

T J I N G

Tänk i dag är det redan andra advent. Herre, vad tiden går fort nu! Denna tiden på året händer det så himla mycket runt mig så jag hinner knappt att blogga. Om bara några dagar så är det lucia, om 10 dagar fyller jag 40 år och strax där efter så är det julafton. Men där i mellan skall jag avnjuta två julbord bla. Och andra små roligheter som fyller mina helger. Kort sagt så är det fullt upp hos mig, men jag är glad för att det bara är roligheter. Men även dom kan göra en trött ibland, hihi.

.

Tittar in en snabbis på bloggen idag från ett saffrans doftande hem. Här har det bakats saffrans bullar hela förmiddagen och just nu lagar vi en underbar het morotssoppa receptet hittar ni under fliken FOOD i vänster spalten. Under dessa tider är det mycket god mat och mys som gäller. Förmodligen är ”Daddy” i familjen lite oroad av den ökade sockerintagen hos oss. För i förmiddags hämtade han hem en crosstrainer till oss. Men när det kommer till träning så får jag ta tag i det efter alla hektiska veckorna som vi har framför oss. Men det är bra att ha ett  träningsredskap så lättillgänglig.

.

Vi ses i morgon vänner!

KRAM

2 thoughts on “ANDRA ADVENT

  1. Anne says:

    Jag köpte mig en träningscykel i höstas. Men den blir bara stående i källaren. Tyvärr så blir det lätt att man skjuter på träningen när den finns så nära. Kanske skall vi peppa varandra? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *