CARA

cara

 

caaaa

 

Nya klassiska armband på armen idag, från  Cara Collection.

.

.

.

.

H E L L O  N E W  W E E K 

.

 Hur mår ni där ute?

Är ni laddade för en ny vecka?!. Denna veckan har jag lovat att ta tag i träningen lite smått. Hmmm, vid ett svagt ögonblick i går så lovade jag Daddy att vi skulle börja träna nu?!. Hur tänkte jag där?? Är det någon där ute som har något tips, hur kommer man igång när man inte är motiverad? Jag vill, men orkar inte om jag skall vara helt ärlig!

.

Som ni vet så är jag lite av en periodare när det gäller fotografering här på bloggen. Just nu har jag varit inne i en inrednings sväng, men idag tänkte jag visa lite fina nya smycken från Cara Collection, rött passar fint till julen också. Jag är ingen röd människa i vanliga fall. Jag har två färger som jag absolut inte gillar i klädväg och det är rött och lila. Jag har en röd rutig  halsduk från Ralph Lauren som jag gillar, den matchar innerfodret på min svarta Ralph Lauren jacka. Annars så bär jag aldrig röda kläder. Men det är klassiskt fint till julen tycker jag.

.

Nu måste jag kila över till jobbet. Först en runda med lilla vovven i hundparken.

Vi ses!

KRAM

.

.

Psst! Startar denna dagen med en gammal goding på Spotify här. (Denna låten har jag många minnen till. Tågluff i Europa, båtluff i Grekland, oljemålning och konst kurser i kroki och känslan av maximal frihet) När jag var ung så lyssnade jag på denna låten om och om igen. Jag kan nästan känna lukten av terpentin och linolja när jag hör denna låten idag!

.

2 thoughts on “CARA

  1. monica says:

    Vilken perfekt julklapp! Gillar Smycken med budskap.
    Jag gillar inte heller färgen lila. Man måste vara väldigt mörk för att passa i en sådan färg.
    /Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *