DESIGNAD AV ULRICA HYDMAN VALLIEN

 DESIGNAD AV ULRICA HYDMAN VALLIEN

Esperanto Soft – Dörrmatta

.

.

T J I N G

.

Idag tar jag lite pics på vår hall på nedervåningen. Här har en ny dörrmatta Esperanto soft designad av Ulrica Hydman Vallien fått flytta in i helgen. Visst är den snygg?!. Den är så himla mjuk och go att sätta tassarna på. Det finns ju sträva och hårda dörrmattor, vilket jag inte gillar. Denna tycket jag om eftersom den kändes som en vanlig matta, lite mer välkomnande. Det känns som man boar in sig nu på vintern. Men vill liksom ha det lite mer mysigt.

.

Har ni börjat inhandla några julklappar än?! Här har det inte handlats en enda julklapp än. Men jag har en lista på vad jag skall köpa och till vem. Så det är bara till att bege mig ut och handla. Men det blir väl som vanligt att jag är ute dagen innan julafton, hihi. Hur blir det alltid så? Men några av presenterna skall jag beställa på nätet och dom bör jag nog klicka hem snarast så jag hinner få dom i tid.

.

.

 DESIGNAD AV ULRICA HYDMAN VALLIEN

 

 DESIGNAD AV ULRICA HYDMAN VALLIEN

.

Åhhh vad jag gillar denna klassiska motivet från Ulrica Hudman Vallien.

.

Ha en fin dag vänner!

KRAM

14 thoughts on “DESIGNAD AV ULRICA HYDMAN VALLIEN

 1. Ellen says:

  MJUK dörrmatta? Men vad härligt. Extremt fin, man kan ju ha den på andra ställen då, inte bara vid entrén… Det är som ett litet konstverk.
  Jag tänkte exklusivt badrum när jag såg den.

 2. Petra Nymans Dagbok says:

  Vilken grymt snygg dörrmatta! Helt i min smak! Jag ska för första gången i mitt liv inte fira julen hemma i Sverige. Kommer kännas grymt konstigt men ska bli väldigt spännande också! En drömresa som uppfylls då min man fyller jämt! <3 Kramar Petra

  • Carola says:

   Blev hel kär i denna mattan när jag såg den i butiken! En drömresa över julen låter helt fantastiskt. Jag får följa dig på din blogg då!!
   Kram CC

 3. Beata says:

  Din blogg är bäst för oss med stort inredningsintresse. Gillar din stil. Grymt snygg matta!
  Ha en trevlig kväll!
  Kram

  • Carola says:

   Åhhhh vad jag blir glad att jag kan inspirera mina läsare! Det värmer.
   Mattan är super fin som du skriver och den är super skön också skall du veta! Kul när man hittar lite inredning som man bara förälskar sig i.
   Kram CC

 4. Linda Bo says:

  Man dör ju aningens när man ser din hall. Jag tycker du har så fin inredningsstil! Vad heter du på instagram? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *