VINTERN ÄR HÄR

VINTERN ÄR HÄR

 

VINTERN ÄR HÄR

 

VINTERN ÄR HÄR

Litens pepparkakshus gjord av henne själv.

.

.

.

H E J  I S K A L L A  V I N T E R D A G

.

Brrrrrr, vintern är här nu. så kallt det är idag. Nu är det fullt med snö utanför dörren och kylen biter i kinderna. Vi hade tänkt att ta med oss pulkorna och åka till backen idag. Men efter att varit ute en snabb sväng på stan för att shoppa lite till barnen så frös vi som hundar bara genom att gå mellan som få butikerna. Nix, det blir hemma mys i eftermiddag med god mat och dryck, levande ljus och filmmaraton.

.

.

Jag vill också passa på och tipsa er om en tävling som pågår just nu på tidningen Leva & Bo. Där ni kan vinna mattan Line från Nylanders mattor som ni tidigare har sett på min blogg här.  Var med och tävla här.

.

.

Nu skall jag hoppa i myskläderna och kura upp mig i soffan. Det är det här som kallas ledighet!:).

.

KRAM

tillvisitkort1

6 thoughts on “VINTERN ÄR HÄR

  • Carola says:

   Visst är det. Nu har jag lite tid, barnen är ute och bygger snögubbar och jag har just gått in för att värma oboj, då kan jag passa på att titta hos dig när jag står och hänger över spisen med min dator:)
   Kram CC

  • Carola says:

   Jag har den minsta mattan. Men skulle gärna vilja ha den större som är med här på tävlingen. Skulle passa fint under vårt matbord! Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *