LITE RÖTT

LITE RÖTT

 

LITE RÖTT

 

 

 Tjing!

 

 

 Rött hör väl ändå julen till. Jag gillar inte rött i vanliga fall men till julen så tar jag in lite rött ändå. Detta ljus fick jag i en goodiebag i höstas som jag helt hade glömt bort på julafton. Så vi får tända det idag och hålla lågan uppe tills den brunnit ned helt enkelt. Några röda roliga prynads äpplen köpte jag också I Jönköping när jag var där för några veckor sedan. Men den kvisten har redan åkt ut och får ligga och pryda bordet på balkongen, hihi. Det är så himla mysigt när man plockar upp julen i början av dec. Men det går fort då man vill städa bort julen också. Men jag får hålla mig till nyår i alla fall, tänker jag.

.

Idag skall vi åka och fira en liten mini jul igen. OMG, jag vågar inte tänka på vad vågen visar nu efter alla middagar och godsakerna som man stoppat i sig. Igår var hela familjen hemma och bara skrotade med myskläder och åt massa goda saker som var kvar från julafton. Dock så var det mycket sött och smaskigheter kvar som slank ner. Liten fick upp sin nya vita tv på sitt rum. Så där låg hon bänkad halva dagen. Vi andra var inte mycket aktivare vi häller. Så idag är jag full av ny energi för att åka bort igen till släkt och vänner!

.

KRAM

 

tillvisitkort1.

Idag spelar vi lite soft musik från Urselle här. Jag har en riktigt skön flik med låtar från bara henne. Perfekt middagsmusik! Tips till nyår kanske?

 

2 thoughts on “LITE RÖTT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *