VINNAREN – SKRUFS GLASBRUK

VINNAREN - SKRUFS GLASBRUK

 

VINNAREN - SKRUFS GLASBRUK

 

VINNAREN - SKRUFS GLASBRUK

Vackraste vasen Olympia

.

.

.

.

 

Todeloooo härlig annandag jul!

.

Har ni haft en fin jul vänner?

Denna jätte kalla och krispiga morgon startar jag igång med att dra vinnaren från den fina tävlingen här på bloggen tillsammans med Skruf Glasbruk. Men först vill jag tipsa er om en rolig aktivitet man kan göra året om. Varför inte ta och boka  en egen glasblåsare och förverkliga dina drömmar.Möhippa, Svensexa eller bara för att det är roligt på Skrufs Glasbruk. Man kan även åka hit och ta en fika och titta inne i hyttan där dom blåser glas. Tider med mera finna på deras sida här. Detta blev jag väldigt sugen på just nu! Vi i vår familj gillar ju att föra saker som ni vet sedan tidigare.

.

.

.

Och vinnaren är  Therese som skrev in den 19 dec kl 07.04. Lyckliga du har vunnit denna fina vas Olympia från Skrufs Glasbruk.

Om du mailar din adress till roomofkarma@hotmail.com  så kommer snart ett finfint paket på posten från Skrufs Glasbruk till dig! Stort grattis!!!!
 Tusen tack alla för er medverkan!

.

.

 

VINNAREN - SKRUFS GLASBRUK

 

VINNAREN - SKRUFS GLASBRUK

 

  Idag har jag även fått ramat in lite mer poster som har legat och väntat på att bli uppsatta länge. Gillar poster med bra citat.

.

VINNAREN - SKRUFS GLASBRUK

 

VINNAREN - SKRUFS GLASBRUK

 

Nu skall jag ta och göra lite mys frukost med massa levande ljus. Sitta inne i värmen och titta ut på den kyliga och krispiga parken utanför. Här i vår småstad har vi -9 grader idag, Brrrr! Men idag har vi lite att pyssla med här hemma. Tomten kom med lite klappar som vi skall sätta upp på lill ”Dockans” rum. Så att det är kyligt ute gör inget en sådan här dag som idag! Men när det är kallt och klart väder så får man in ett helt annat ljus, vilket vi kan behöva efter en mörk period! Kanske blir det en kall promenad med varm dryck och skinksmörgåsar för att insupa lite ljus ändå:)?!.

.

Önskar er alla en god fortsättning!

KRAM

7 thoughts on “VINNAREN – SKRUFS GLASBRUK

 1. Mona Lindquist says:

  Herregud vad snyggt du har det hemma. De där tavlorna på dina döttrar, alltså, sååå proffsiga. Människa, en del står i timtal och fotar och det blir inte en tiondel så coolt. De är så opretentiösa och självklara i uttryck, så extremt laid back och självklara. Bland det tuffaste jag sett, någonsin.

  • Carola says:

   Tack snälla fina du! Vad dina ord värmer här. Att få barn till att se opretentiösa och självklara deras uttryck är inte alltid så lätt. Men är man själv lite avslappnad bakom kameran så brukar det alltid funka. Dessa varma orden skall jag nog alltid bära med mig. Det värmde så härligt!!

   Stor kram CC

 2. Cia E says:

  Hej o tack för en jätte-fin blogg! Har precis hittat hit och det känns så inspirerande att läsa dina inlägg – jag har kommit för att stanna känns det som ! 🙂 Får man lov o fråga vart du hittat dom jätte-fina tavelramarna? Jag håller med, fina citat kan man aldrig få nog av! Är själv lite av en citat-samlare. Hade blivit jätte-glad om du ville skicka mig ett svar! Gott nytt år! / Cia i Lund

  • Carola says:

   Hej Cia!

   Mina hus ramar har jag köpt på Illum i Köpenhamn. Märket kom jag inte ihåg. Men ställ mig frågan lite senare så skall jag ta reda på det då min vän Lalla köpte likadana. Dom andra ramarna är köpta på Ikea. Dom är en klassiker som dom alltid har kvar.
   gott nytt år och en stoooor kram CC

 3. Petra says:

  Grattis till den lyckliga vinnaren. Din blogg är helt fantastisk. Jag läser din blogg varje dag och får så mycket inspiration i både inredning, mat och mode. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *