Ur Skuggan i fönstret

Ur Skuggan i fönstret

 

Ur Skuggan i fönstret

 

Bokrecension och boktips från min stora dotter.

 

.

.

Toodeloo 

 

I dag har vi bara haft en härlig mysdag med massa skön läsning ur böcker hela familjen. Vi har inte hoppat ur myskläderna någon i familjen, bara skrotat och städat ur julen och läst böcker allihopa. Kom ni ihåg detta inlägg här då min stora dotter läste första boken Sms från graven skriven av Annika W.Mattson. Nu har hon läst ur hennes andra bok som heter Skuggan i fönstret

I denna boken möter möter vi Lusia och gänget igen. Sommarlovet har precis börjat när ett våldsamt åskoväder bryter ut. Någon är kvar inne i den övergivna skola och Melker är övertygad om att det är en livs levande zombie. Detta kan vara hans enda chans att se den så han bestämmer sig för att ta sig in i skolan på natten. Men han är inte ensam om att leta längs de tomma korridorerna och vem ska hjälpa honom när hans liv plötsligt är i fara? De levande eller de döda?Ska Lusia, Love och Charlie hinna lösa mysteriet om hur den blodiga handduken, den försvunna gamla damen och den döva pojken som dog för hundra år sedan, hänger ihop, innan något fruktansvärt händer Melker?

Boken nummer två var klart bäst!. Den var mer spännande och väldigt lättläst så den var en skön avslappning så här på jullovet.

.

.

Kram/Carola

 

One thought on “Ur Skuggan i fönstret

  1. Mian på Finaste mattan says:

    De trevliga böckerna har vi tävlat ut på bloggen och nu kan man tävla om bok 1 som idag finns med i Aftonbladet Söndag, tre ex. Tidningen säljs fristående från huvudbilagan numera, så himla bra och finns ju hela veckan i butik. : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *