Idag städar jag ut julen

Idag städar jag ut julen

 

Idag städar jag ut julen

 

 

 

Hej hej

Nu har jag städat bort julen denna morgon, nu är det bara julgranen kvar. Jag har lovat ”Liten” att vi skall dansa runt grannen och göra julgransplundring idag. Vi har haft en hel del godis i granen i år i forma av smällkarameller. Chokladhuset är redan uppätet och lika så med pepparkakshuset.

Det är dubbla känslor när man städar ut julen. Det känns lite tomt och tråkigt men ändå väldigt fräscht! Denna julen gick ovanligt fort över tycker jag. Jag älskar denna tiden på året. Jag gillar allt med julen och jag anser inte att det kan bli för mycket. Jag gillar god mat, goda drycker, julmusikaler, presenter och ledighet. Hur kan man inte gilla julen? Men nu är det förbi. Och jag ser fram emot våren. Några månader till kommer det vara kyligt men vi går sakta mot ljusare tider. Sakta så får vi längre och ljusare dagar:)

.

Jag ser nu när jag knäppte av några bilder här hemma, att jag behöver köpa nya ljus på Ikea. Hela ljusförrådet är slut.

.

Idag städar jag ut julen

.

Idag städar jag ut julen

.

Nu skall jag ta och göra en stor och god brunch till familjen. Min man ligger i influensan så jag tänkte pyssla om han lite extra mycket och göra hans favorit brunch. Sedan blir det dans runt granen med barnen. Och till slut så blir det till att skura golven. Någon sa till mig att det man inte får gjort innan kl 12,00 på dagen, det blir aldrig gjort. Så det är bäst att jag sätter fart nu:)

.

Vi ses

Kram/Carola

One thought on “Idag städar jag ut julen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *