48-7 SWEDEN LINN DUNJACKA ANIMAL

48-7 SWEDEN LINN DUNJACKA ANIMAL

 

48-7 SWEDEN LINN DUNJACKA ANIMAL

 

Tjingeling

.

Har ni gjort något bra rea fynd i vinter?.

Jag har gjort ett riktigt bra rea fynd här om dagen som jag måste tipsa er alla fina läsare om. Jag klickade hem denna super snygga och sköna dunjackan från 48-7 Linn Down Jacket Animal här. Den har kostat 2250 kr och nu är det rea på den så den kostar bara 800 kr, herre vad bra! Det är en figurnära tunn och lätt dunjacka (ca 250gr) 90% dun 10% fjäder. Lätt att ta med, rullas ihop och läggs i medföljande påse. En perfekt jacka att ta med sig i handväskan när man går ut om sommarkvällarna. Jag brukar tycka att det är tråkigt att släpa runt på en jacka på somrarna men med denna lilla påse kan jackan enkelt följa med i handväskan:) Snyggt och praktiskt!

.

.

Nu skall jag åka ner en sväng till Göteborg på lite shopping (då jag beställde en sak här om dagen som har kommit in till butiken) och sedan blir det ett mysigt restaurangbesök med familjen.

.

Vi ses

Kram/Carola

 

 

6 thoughts on “48-7 SWEDEN LINN DUNJACKA ANIMAL

 1. Nettan says:

  Hej!
  Vet inte om det är fel på din sida eller min padda?… Men när jag har din blogg uppe så hamnar sodistycket med butiker till höger alltid över halva ditt inlägg…. Med följd att jag inte ser hela texten…
  Det är bara på din blogg jag har så -så jag vet inte vad det kan vara för fel?….
  Sen vill jag bara fråga vad du jobbar med? , vet inte om jag missat det eller bara glömt det…
  Tack för en bra, skön och avalappnad blogg. Som bjuder på lite av varje som det ska vara med andra ord!
  Kram Nettan

  • Carola says:

   Hej Nettan

   Ibland så krånglar reklamen i överkant har jag sett. Bra att du skriver om det, jag skall kolla upp under dagen vad det kan vara. Det är mycket teknik med att driva en blogg:)

   Jag jobbar som tandsköterska i Oral Protetik. Vilket innebär att vi göra implantat operationer och allt inom tandproteser. Vi ersätter tänder i olika slag. Jag har jobbat med detta i över 5 år. Tidigare jobbade jag som dekoratör på olika ställen så som Duka, Champagne och Lindex. Jag har frilansat och inrett hem på min fritid under många år. Jag fotograferar en hel del också på min fritid och det är på den vägen det blev en blogg för ca 5 år sedan. Jag fotar lite av varje och det är därför den heter roomofkarma. Det är en plats där jag samlar sådant som ligger mig varmt om hjärtat för tillfället.

   Det är roligt med sådana som du som kommenterar här inne. Jag har haft mycket under hösten så jag känner att jag har varit lite dålig i kommentarfälten. Men det skall jag försöka att förbättra. Detta året som kommer har mycket nytt att bjuda på. Och ni kommer att få följa med i flytten, inredningen och allt annat som kretsar i mitt huvud:)

   Tack för dina kommentarer! Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År med allt vad du önskar!

   Stor kram Carola

  • Carola says:

   Jag brukar ha storlek M i vanliga fall. Jag har aldrig köpt detta märket innan. Men jag drar en L över höfterna där den kändes lite liten för att kunna ta en M. Så jag tycker nog att den är liten i storleken.

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *