VINNAREN PÅ CAMPADRE SOMMARBILD

Med denna bild blev jag vinnaren av en fototävling bästa ” sommarbild” på Campadre.se, se här. Igår eftermiddag fick jag ett mail om att jag utsetts till vinnaren. Åhhh, blev så glad så jag nästan ramlade av stolen när jag öppnade mailen! Vilken ära. 

….

..

Godmorgon Soliga Onsdag!

.

Har ni sovit gott?

Men visst är det knasigt. Vi befinner oss i mitten av augusti och det är soligare, varmare och stadigare väder än vad det varit under hela sommaren. Men jag klagar inte, utan njuter i fulla drag så klart! Idag skall vi grilla min nya favorit rätt från Ernst, se här. Denna rätt har varit en stor vinnare i år hos oss, vi har ätit den om och om igen under sommaren och vi kommer nog aldrig att tröttna! Och den fantastiska BBQ-pannan är ju sommarens bästa köp. Dessutom så är det bäst att passa på medans vädret tillåter grillning också.

.

Jag har fått lite frågor den sista tiden ang min kamera och vad jag använder för objektiv mm. Min kamera är en enkel Caona 550D med standardobjektiv (inga märkvädigheter alls). Men jag anväder också en makroobjektiv ibland som i förra inlägget på fjärillarna bla. Och ibland så anväder jag stativ men det är inte så ofta eftersom jag inte alltid hinner med, hihi. Bilder flyger ofta upp framför mig och då får man vara snabb med kameran. Jag använder aldrig förinställda program utan leker mig ofta fram till bra färger och bilder på kameran. Men det jag alltid är utrustad med när jag fotar är min stora passion för fotografering utan den skulle jag inte klara mig långt. Tror inte att det hänger så mycket på kameran, utan mer på passionen och kärleken till bilderna man tar?!.  Och att man har tid att leka med kameran och hitta alla finesser mm. Det är ju rätt mycket att sätta sig in i på en kamera. Det tog mig nästan ett år innan jag började testa mig fram på egen hand. Och det är då man får till bättre bilder. Men ni skall veta att det är också många bilder som inte blir bra när man leker och testar sig fram.

.

Nu skall jag hoppa in i duschen. För strax kommer det en vän på besök ♥

.

KRAM

 

5 thoughts on “VINNAREN PÅ CAMPADRE SOMMARBILD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *