FISHBONE

En dagens Socker.

 

 

 

 

.

Tjingeling!

 

Idag har jag bara gått omkring här hemma med ett fånigt leende på läpparna. Hur bra kan en kropp må?! Jag har gått omkring med foglossnings smärta sedan jag var gravid med Dockan alltså i snart 5 år. När jag har sökt för detta inom sjukvården så har dom bara vifftat med handen och sagt att det sköter kroppen själv. Men om jag får för mycket besvär så kan jag använda kryckor, sedan sände dom med mig ett par kryckor hem. Kan ni fatta att detta är svensk sjukvård?!. Hmmmm, min kropp har inte fixat det själv kan jag berätta för er läsare och läkare där ute. Men när jag här om dagen sökte mig till en Naprapat för nack/rygg besvär som ledde till ständig huvudvärk så berättade jag även att jag hade besvär utav fogarna sedan min sista graviditet för ca 5 år sedan. Han böjde och stretchade mig febrilt. Jag var så rädd under det besöket så jag tror inte att jag andades en enda gång på 45 minuter. Men wow, ut ur det rummet gick jag helt utan huvudvärk. Axlarn hade fallt tillbaka till det läget där dom skall sitta. Och min foglossnings smärta var ett minne blott. Vågade inte tro på det då. Men idag när jag vaknade helt utan smärta, så förstod jag någonstans. Det är sant, jag har inga smärtor varken i huvudet, fogarna, eller i axlarna. Det ända som återstår är nu lite smärta i nacke. Men jag har ett besök inbokat i slutet av veckan här. Men kan ni tänka er att jag har gått om kring med smärta snart 5år, och sjukvården har bara gett mig ett par kryckor?! Och denna Naprapat tar bort min smärta på 45 minter ( dock så har jag även lite uppgifter som jag skall träna här hemma också). Men kan ni tänka er. Så idag är jag så jäkla lycklig som jag inte kan sätta ord på, så jag går bara omkring med ett fånigt leende och bara njuter av min kropp. Helt underbart!

Idag har Dockan och jag agerat frisör på stora Sockret. Jag blev lite inspirerad av den söta bloggerskan Malenami här, som gör en vidio på hur man går till väga. ( missade att dra ut den liten kanske ser jag nu, hihihi. Men den blev finare efter ett tag när den ramlat ner så där lagom slarvigt). 

.

Nu skall jag faktiskt ta och hoppa in i min nyinköpta ur sköna Tempur säng (som också gör gott för min kropp) och läsa mina nyinköpta inrednings magasin Bo Bedre och Residence. På framsidan av den nyaste Residence så har dom en ur läcker lampa som jag bara vill ha till vårt kök här hemma. Skall fördjupa mig mer ang den bla och mycket mer i dessa rykande färska magasinen!

.

Ha en skön kväll!

KRAM

 

 

9 thoughts on “FISHBONE

 1. Milla says:

  Supergrattis till o-värken! Sjukvården kontra naprapat är milsvid ibland. Jag har varit hos naprapat med min rygg som krånglade för en del år sen och fått bra hjälp. De har en annan syn på kroppens anatomi kan man tycka ibland, än om man går och träffar en doktor som kanske inte är specialist på just det där man har ont. Låter härligt med nya sängar, det som faktiskt räddade min rygg var en tempur bäddmadrass. Men behöver verkligen nya sängar vi med inom snar framtid…. kram Milla

 2. MissTess says:

  Så himla fint med fiskbensfläta och faktiskt alla typer av flätor.

  Såg din eftersökande på fb. Hör av dej om jag kan hjälpa dej.

  Kram

 3. Jenny says:

  Låter helt underbart med att värken gett med sig! Härligt med en så skön säng, det betyder mycket! Och fin fläta!
  Kram Jenny (instagram Jeagnekrans ;))

 4. Linda says:

  Vad härligt att du blev av med värken. Usch, att behöva gå så länge som fem år!

  Fösöker lära mig att göra inbakad på dottern. Inte helt lätt. Måste lära mig allt sådant själv då min mamma aldrig har kunnat och på så vis inte heller lärt mig hur man gör. På hennes tid hade dom ju jättetuperade hår, inga flätor där inte. 🙂

  Kram, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *