MULBERRY BRYN COLLECTION

En Mulberry Bryan i fägen Oak – står med på min must have lista just nu i höst. Den känns så där lagom chic/bohemisk på något vis. Går att bäras på olika vis, helt perfekt. Jag som alltid har händerna fulla med kassar och barn och alltid är på våg någonstans skulle förmodligen oftast bära den hägandes över mina axlar, hihi.

……

.

..

.

 Toodeloo!

 Idag vaknade jag så där lagom tidigt. En timme före barnen vaknade. Jag slog upp fönstrena och lät den kalla höstkylan strömma in i vårt redan svala sovrum. Kröp ner under det fluggiga täcket som värmde mig denna tidiga morgon. Jag tog upp min spännande deckar och läste i närmare en timme innan barnen vaknade. Kort där efter så var hela huset fullt av liv igen. Jisses vad skönt det är att få vakna upp i lugn och ro så där mitt i vardagen. Ingen klocka, jobb eller skola som kräver stress. Bara att vakna upp och andas in den där härliga rena höst luften och låta sig luta sig tillbaka och bara slappna av.

Nu några timmar senare går jag fortfarande runt i mina myskläder och vet inte riktigt vad dagen skall ta mig. Det ända som står på schemat är ögonläkaren samt ett härligt besök hos Naprapaten. Åhhh vad jag längtar till Naprapaten, han gör verkligen underverk av min mer eller mindre slitna kropp. Den som aldrig blev sig själv efter sista graviditeten. Det är förmodligen därför jag känner mig så lugn och till freds med att bara ligga och andas frisk höstluft och inte känner någon stress alls. Jag känner min nästan helt bekymmer fri från allt ont i världen just nu. Jag bara njuter av att min kropp, denna helt avslappnade sådan. Det är en helt ny känsla som jag verkligen gillar!

 

Det skulle kunna vara jag idag. Gillar denna avslappnade stilen på söta Keira Knightley.

 

.

Vad jag också är på jakt efter denna höst är en klassisk kappa. Gillar denna ovan.

 

.

Nu väntar en härlig lunch som sessorna har lagat helt själva, kan bli hur spännande som helst! 

 .

Nu njuter vi av sensommaren och hösten som är på ingång! Kanske skall jag köpa hem lite krispiga blommor och ställa på köksbordet. Är lite sugen på någon stark färg?!.

.

.

KRAM

 

4 thoughts on “MULBERRY BRYN COLLECTION

  1. Milla says:

    Vad ? Höstluft? Jag fick gå upp i natt och sätta på fläkten som står i fönstret, det var så varmt och ändå är det norrläge. Fantastiskt dag idag, sommarens varmaste nästan såd et blir nog fläkt i natt med om man ska kunna sova… kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *