SEE BY CLOÉ

 

Detta inlägg var tänkt som ett video inlägg. Ni skulle skratta ihjäl er om ni fick se mig gå längs hela kungsgatan upp som endast består av kullersten, från småstadens bästa restaurang och hem. Men jag fick inte till tekniken. Kanske är det någon av er som gjort video inlägg här tidigare som vet vilket program man skall visa upp den i här?! Istället blir det en dagens med mina See By Cloé.

…… 

Godkväll Alla Sköna Bönor!

Har ni haft en fin dag?!

Min har varit helt underbar och full av njutning. Som jag skrev tidigare här så har jag varit på mitt andra besök hos Naprapaten. Idag fick jag  el-terapi Japp, ni läste rätt. Det var lite läskigt. Men kort stund efter behandlingen så kunde jag riktigt känna hur mycket lättare det blev att andas. Jag hade nämligen spända muskler runt bröstkorgen också, säg det jag inte har, ihihihi. Men wow, det var verkligen gott efteråt. Nu har jag varit på två behandlingar och jag mår fantastiskt nu efteråt måste jag säga. Känns som jag kanske tjatar om det här, men det är det som kretsar mycket i mitt liv just nu – Att må bra!

 Ni missar väl inte att det är sista avsnittet av Ernst som pågår just nu på tv 4. Nu är reklamen slut, skall åter gå till tv:n igen.

……..

Ha en skön kväll!

KRAM

12 thoughts on “SEE BY CLOÉ

 1. MissTess.se says:

  Hello snygging!

  De där pjucksen är verkligen grymt snygga men ack kullersten och högklackat, ujuj;)

  Testa att ladda upp filmklipp via youtube kanske, vet att jag gjort det för längesedan till bloggen.

  Ha en skön kväll.

  Kram

 2. Kristin says:

  Fan (ursäkta språket) vilka snygga skor!! Är galen i skor! Kan inte låta bli att handla när jag hittar skor på rea! Känner mig bara så fånig när jag går i klackar men det är ju så jäkla snyggt!
  Läskigt det låter med elterapi, hört fler som gjort det! Men skönt att det verkar funka!!
  Fin blogg du har!!

 3. Ann-Charlotte says:

  Riktigt snygga skor, lite avis är jag allt 🙂
  Skönt att du mår så mycket bättre redan , jag ska till naprapatkliniken imorgon, tyvärr är min nacke riktigt dålig , men skam den som ger sig.
  Ha en skön kväll,
  Kram från en annan plats i småstaden.

 4. Eva says:

  Ja skulle vara kul att se Carola in action hi. Ser minsan att du har fina klänningen på dig jag gillar så.
  Jag har gruvligt ont i nacken nu. Skulle verkligen behöva sköna behandlingar. Aj nacken och huvudet. Suck.
  Kram vännen
  Eva

 5. Lena says:

  Supersnygga!!! Vill också ha dessa
  supercoola skor!!! Såg också Ernst i
  går…….härlig plats att tillbringa sommaren på!

  Kram & trevlig helg!
  Lena

 6. Svart, vitt & rött says:

  Skorna är superläckra!! För min del är de ett antal centimeter för höga för att jag skulle kunna gå i dem och … kullerstenar finns i min stad också 🙂 Det är snyggt med stenarna men en förbannelse när det gäller smala klackar ( eller som i ditt fall, höga klackar) 🙂 Förresten… jag bläddrade ner i inlägg som jag missat och såg att du vunnit en tävling om bästa bild! Stooort grattis! Det är du verkligen värd… en kanonbild!!! Riktigt riktigt läcker bild, så jag förstår att du vann! Tack för tipsen om kamerautrustningen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *