TANKAR HOS MIG IDAG

Hos farfar Lars finns det gott om fjärillar.

 .

Hej Vänner!

 Oj, vad det snurrar en massa nya tankar hos mig denna sensommar/hösten. Jag vill och kommer förändra en hel del saker runt om kring mig framöver. Förmodligen inte så mycket ni kommer att märka här på bloggen. Eller jo ändel saker om allt går som jag önskar och vill:) Men det är andra saker som har fått mig att fundera på vad som är viktigt och vem som är viktig. Vad vill jag göra och hur når jag dit?! Några av dom sakerna jag går och tänker på har faktiskt några av er söta bloggisar skrivt till mig här på RofK. Och den/dom kommentarerna gick rakt in hos mig, och starta en massa funderingar. 

 .

I helgen fick jag ett mail som gjorde mig så glad så jag nästan sprack. Det var en utav er söta bloggisar som ville köpa en utav mina bilder från inlägget  ”Uddevalla bron”. Hur glad blir man inte då?! Denna söta bloggis bor just vi Uddevalla bron och ser den från sitt fönster varje dag. Hur coolt är det inte då att ha en tavla på just dena bron som är så vacker. Och så smickrande att just H gillade dessa bilderna. Så ikväll skall jag göra i ordning hennes beställning och sända dom till henne. Tack fina Hanna L. 

 .

Min lilla tokiga Docka här om dagen i farfar Lars trädgård. Om ni gillar frillan så är det stora Sockret som agerat frisör här. Går bra att beställa tid här om samma frisyr önskar, hihihi.

Nu har jag lite saker att göra på stan – Vi ses lite senare idag!

 

KRAM

 

 

 

14 thoughts on “TANKAR HOS MIG IDAG

 1. Eva says:

  Carola Carola… Vad är nu detta för förändring. Nyfiken så jag spricker. Nytt jobb? Gravid ? Flytt?….
  Vi finns här för dig o följer givetvis dig i din förändring vad det nu må vara….vill veta hihi.
  Kramis Eva
  evalevabo

 2. mrs Sessan says:

  Vad spännande hjärtat!! Hösten är tid för förändring för att få mera energi till vintern, så Go Girl & tro på dig själv. Ditt hjärta bestämmer, eller hur!??

  Älskar fjärilbilderna <3 Får jag fråga vad du har fotat med för macro objektiv, är så sugen på ett 😀

  Slutligen, -Tycker det ser ut som en modern tappning av rasta frilla. Kanske blir sista skrik till våren *haha* Kreativa barn=Glada barn

  Puss Bästa finaste

 3. Malin says:

  Tror på dig! Finns alltid här Carola.

  Läste mellan raderna på karmas facebook. Fick en känsla av att det väntas ökning i familjen:)!?

  Lycka till. Kram M

 4. Svart, vitt & rött says:

  Så spännande!! Ska bli kul att ”följa med” på det som händer, om du vill dela med dig av det vill säga 🙂 Dina bilder är verkligen jättefina, så jag är inte förvånad om någon vill köpa något som de fastnar för, och för den här tjejen blir ju bilden lite personlig också 🙂 Nya frissan kommer kanske att bli nya trenden i höst? Hihi

 5. helenasenklavardag says:

  Det låter spännande!! jag vet att jag sagt en del saker som jag tycker du borde göra, kan det ha vart något jag sagt eller?????
  Nyfiken så jag smäller av!
  Jag behöver slingor i mitt hår som just nu är så grått!!
  Kram helena

 6. Emma says:

  Låter riktigt spännande:) Vilka fina bilder, du är riktigt duktig på att fota! Kan du inte ge lite tips?:) Jag gillar din blogg & kikar in här ofta:)

  Ha en fin kväll!

  Kram Emma

 7. Magdalena says:

  Gillar din blogg och håller med Emma här ovan. Skulle också önska lite foto tips av dig Carola. Du är så duktig!

  Kram

 8. Ulrika says:

  Ååå vad spännande med nytt på gång! Ser fram emot att få ta del av det på något sätt……..
  På tal om bron, min pappa bor oxå alldeles vid den och ser den från sitt hus. Dina bilder var kanon!!!

 9. MissTess says:

  Så fina fjärilspics, kanske de finaste jag sett här inne hos dej. Skulle också vilja börja fota lite macro men har tyvärr ingen objektiv till det ännu.

  Låter spännande med dina höstplaner, berätta gärna om du har lust (maila om du vill).

  Jag förstår dej till fullo i bloggtänket både privat och vad gäller andra. Jag har ju funnits i bloggvärlden så sjukt länge (typ 7-8 år) och varit på alla sidor kan man säga vilket gett mig lite avsmak skulle man kunna säga. Allt är inte guld som glimmar om man säger så;)

  Vi får se hur det blir med mitt bloggande framöver, har massvis med dold inspo. och idéer men det sitter liksom lite fast eftersom jag har svårt att bestämma mig för vad bloggen ska/om vara.

  Stor kram till finaste dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *