VIN TIPS OPAL SPRINGS ROSÉ

Bästa Rosé tipset Opal Springs Rosé från room of karma i kväll! Den är fruktig och riktigt god mina vänner ♥ Och att kartongen är fin gör ju ingen skada, hihihi.

Hello Torsdag!
Är det någon mer än jag som har tröttnat på den dålig sommarvärmen? Och eftersom det är så dålig sommar så sitter vi inne och dricker god rosé och ser på bästa må-bra- filmen ever It´s Complicated. Det är nog den bästa må-bra-filmen jag vet! Den får alltid mig på bra humör. Och sedan så har jag fått massa fina sms från min sköna vän ”Stockhoman” som är i fina Åhus just nu. Wow, vilka bilder hon har sänt över till mig. Dit måst jag bara besöka i sommar. Är det någon av er söta läsare som har varit där? Kanske sitter ni inne med lite tips på ställen man skall besöka när man är där? Det verkar verkligen vara super fin där.
Här kommer ett smakprov här på en riktig må-bra-film för regninga sommarkvällar:) Alltid bra att ha ett i bakfickan denna sommar, hihihi.
Vi ses i morgon vänner!
KRAM

14 thoughts on “VIN TIPS OPAL SPRINGS ROSÉ

 1. Villa Sjöhaga says:

  Tack!!! Jag gillar vad jag ser här!! Marstrand (vi är i n:a bohuslän nu:))ö husargatan ( har haft en lägenhet där!) och jag har bara snabbkollat! Återkommer! Tack förresten för feelgoodfilmtips kan behövas i dessa tider:)
  Kram

 2. H`s enkla vardag says:

  Vinet ser ju jättegott ut! Dricker ett annat vit zinfandel som heter Rose tror jag! Också gott!
  Har inte sett filmen! men bra med tips, när det är dåligt väder!
  Kram helena

 3. Svart, vitt & rött says:

  Tack för dina jättefina kommentarer!! Visst är det tråkigt med vädret… inte kul alls, men dina tips kan ju pigga upp lite i allt ösregn 🙂 Den filmen känner jag inte till, så den ska jag ha i tankarna att plocka till mig en kväll 🙂 Kram

 4. Svart, vitt & rött says:

  Tack för dina jättefina kommentarer!! Visst är det tråkigt med vädret… inte kul alls, men dina tips kan ju pigga upp lite i allt ösregn 🙂 Den filmen känner jag inte till, så den ska jag ha i tankarna att plocka till mig en kväll 🙂 Kram

 5. Svart, vitt & rött says:

  Tack för dina jättefina kommentarer!! Visst är det tråkigt med vädret… inte kul alls, men dina tips kan ju pigga upp lite i allt ösregn 🙂 Den filmen känner jag inte till, så den ska jag ha i tankarna att plocka till mig en kväll 🙂 Kram

 6. Svart, vitt & rött says:

  Tack för dina jättefina kommentarer!! Visst är det tråkigt med vädret… inte kul alls, men dina tips kan ju pigga upp lite i allt ösregn 🙂 Den filmen känner jag inte till, så den ska jag ha i tankarna att plocka till mig en kväll 🙂 Kram

 7. Svart, vitt & rött says:

  Tack för dina jättefina kommentarer!! Visst är det tråkigt med vädret… inte kul alls, men dina tips kan ju pigga upp lite i allt ösregn 🙂 Den filmen känner jag inte till, så den ska jag ha i tankarna att plocka till mig en kväll 🙂 Kram

 8. Svart, vitt & rött says:

  Tack för dina jättefina kommentarer!! Visst är det tråkigt med vädret… inte kul alls, men dina tips kan ju pigga upp lite i allt ösregn 🙂 Den filmen känner jag inte till, så den ska jag ha i tankarna att plocka till mig en kväll 🙂 Kram

 9. Svart, vitt & rött says:

  Tack för dina jättefina kommentarer!! Visst är det tråkigt med vädret… inte kul alls, men dina tips kan ju pigga upp lite i allt ösregn 🙂 Den filmen känner jag inte till, så den ska jag ha i tankarna att plocka till mig en kväll 🙂 Kram

 10. Svart, vitt & rött says:

  Tack för dina jättefina kommentarer!! Visst är det tråkigt med vädret… inte kul alls, men dina tips kan ju pigga upp lite i allt ösregn 🙂 Den filmen känner jag inte till, så den ska jag ha i tankarna att plocka till mig en kväll 🙂 Kram

 11. House and Garden by Bia says:

  Låter gott med ett glas rose`. Själva bilden på boxen var ganska snygg också. På den där soffan o den platsen skulle jag vilja sitta med ett glas. Ha en mysig helg. Vi kanske ses på bloggen?
  Kram Bia

 12. Anonymous says:

  I själva Åhus finns det inte inte så mycket att göra. Är det fint väder så finns här en underbar strand som man kan ligga och sola på. Affären Percys har fin inredning. Kristianstad ligger en kvart ifrån och där finns möjligheter till shopping. Jag rekommenderar er att ta er till Österlen, där finns mycket att titta på. Du äter gott på många ställen. /Malin, som bor i Kristianstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *