TÄVLING – VINN EN AQVIA BALANCE WHITE FRÅN AGA

 Marknadens snyggaste kolsyremaksin Aqvia Balance White från AGA. Den kan du vinna här hos mig nu!
Gooood kväll världen!
Ibland är det bara så kul att ha en blogg! Här om dagen så fick jag ett fin fint paket på posten från AGA. Det var denna fina bubbelmaskin här ovan. Och vad passar inte bättre nu i sommar (men var är värmen). Men jag tycker den är riktigt snygg i sin design.  Dessutom så finns det så goda smaker att droppa i måltidsdrycken, min favorit är ändå granatäpple. Men det finns många smaker se här. Detta är ett bra alternativ till fredagsmyset när man vill ha bort sockret.
Nu har ni chansen att vinna er en helt egen väldesignad kolsyremaskin från AGA ”Aqvia Balance White” i samarbete med room of karma.
Allt du behöver göra för att vara med på tävlingen är att gilla RofK på facebook här. Sedan skriva i kommentarfältet nedan, varför just du skalll vinna en kolsyremaskin från AGA ”Aqvia Balance White”. obs! ni behöver inte ha någon blogg för att delta i tävlningen alla läsare är välkomna att delta i tävlingen, uppge bara ert namn i kommentarfältet så vi kan nå er!
Det går att tävla fram till den 22:e Juli kl 12.00.
Lycka till!
KRAM

39 thoughts on “TÄVLING – VINN EN AQVIA BALANCE WHITE FRÅN AGA

 1. Anonymous says:

  Min lilla 9-åring har precis börjat dricka kolsyredrycker. Med en sån här fin kolsyremaskin kan han ha kvar känslan av kolsyran men med lite mindre socker. Att den är så supersnygg också är självklart ett stort +. kram, Lena

 2. Jeaette Lundekvam says:

  En slik har jeg ønsket meg leeenge til min datter. Fordi; Da jeg vokste opp så hadde vi en slik hjemme, og jeg har masse gode minner fra den. Dette ønsker jeg å viderebringe til min egen datter…

  Jeanette

 3. Lena Svedberg says:

  Eftesom jag dricker så mycket kolsyrevatten så skulle det bli en investering i en kolsyremaksin=)Tänk så mycket pengar jag har lagt på att bära hem vatten. Skulle bli så glad om jag vann!!!

  Kram Lena Svedberg

 4. Anonymous says:

  Här i Sverige är vi bortskämda med ett riktigt GOTT kranvatten tycker jag, så det känns sådär att släpa hem kolsyrat från affären….Men med en en kolsyremaskin så slår man två flugor i en smäll, att få njuta av ett gott kolsyrat vatten (som man kan lyxa till med olika smaksättningar)samtidigt som man värnar om miljön!

  Tror att barnen här hemma skulle tokgilla en med och gå helt bananas bland alla smaksättningar *haha*

  Gillar på FB 🙂

  Kram Ann-Sofie Englund (Värmland)

 5. Christer Edman says:

  Min sambo följer din blogg och jag brukar hålla lite koll på det som händer bland bloggare och i de sociala medierna eftersom jag arbetar med det.

  Ditt initiativ visar på kreativitet och det skall bli kul att följa 😀

  Vi har det jättejobbigt eftersom vi köpte ett totalrenoverat hus förra året som visade sig vara ett rent fuskbygge. Redan efter 2 månader tvingades vi flytta ut pga mögel och att vi blev sjuka.

  Driver en rättslig process som tär oerhört mycket och vi har inget att glädjas åt då det kan ta flera år.

  Om vi skulle vinna denna vore jag mycket tacksam eftersom min sambos stora intresse är inredning och design. Hon arbetar som sjuksköterska och gör allt för att hjälpa andra.

  Det vore jättekul om vi vann något nyttigt som denna fina kolyremaskin då livet känns ganska tufft nu för oss.

 6. Life's Silverlining and I says:

  Ja det vore ju toppen kul att vinna, har velat länge att skaffa en sådan. Varför jag?
  miljoner skäl men inget gripande utan bara för att den skulle pryda mitt kök och glädja mig och min familj oerhört.
  klart jag gillar på FB hoppas du gillar tillbaka söta. kram Nilla

 7. HOUSE of ADELA says:

  Åååå, jag vill vinna denna ursnygga Aqvia Balance White för den är nog marknadens snyggaste kolsyremaskin och skulle glänsa i mitt nya kök!;)Just perfect match med mitt svartvita kök och jag släcker törsten på ett underbart sätt! Gillar dig min bloggvän på FB såklart;))

  Kramis
  Adela

 8. Anonymous says:

  Jag gillar bubblor stora som små, med smak och utan smak, därför skulle denna AGA kolsyremaskin passa mig och min familj perfekt.

  Kram Ulrica

 9. Kavallinskan says:

  Den vill jag vinna eftersom den är så himla snygg och den skulle passa såååå bra i mitt kök! 🙂

  kram kram

 10. Anonymous says:

  Skulle makalöst gärna vinna denna urfina bubbelmaker! Har precis chockats med beskedet att vi väntar tvillingar och tänker att vi knappt kommer kunna lämna huset sen 🙂 Då är en bubbelmaskin bra, inte minst när jag redan fått cravings på bubbelvatten! Hoppas på tur och vill tacka för en hejdundrande inspirerande blogg!

  K-R-A-M Anna i Sundsvall

 11. Anonymous says:

  Vi vill ha gott och dricka med denna bubbelmaskin så fint designad. Tänk att få sitta i solen och njuta av bubbel vatten, och god mat, det är sommar.

  Kram Jeanette Karlsson Karlstad

 12. Anonymous says:

  Hej, jag tycker fam Edman ovanför är värda denna present känner inte dessa ,men så jobbigt de har det.Tackar för en fin blogg du har o så snygga kläder du visar. Ha en bra dag Lena

 13. Anonymous says:

  Hej!alldeles nyss fick vi reda på att våran äldsta dotter kommer flytta hemifrån för att studera. Vad skulle passa bäst för att ge en såden fin maskin som present.Då hon älskar kolsyrat dryck.Kram a.m (agnes alingsås)

 14. Anna at Amerikana says:

  Åh, vilken fin! Den skulle platsa perfekt i vårt Schweiziska kök!

  Vi flyttade för ett år sedan från USA hit till Schweiz och då vi bor inne i stan, har vi valt att inte ha bil så jag drar barnvagn eller om jag känner mig laddad, en dramaten-kärra för att handla mat och kolsyratvatten står inte högt upp på listan om man ska släpa… haha! Så jag skulle älska att bubbla till det hemma med en fin maskin!!! KRAM!!!

  Anna i Schweiz

 15. Postadress Torslanda says:

  Snygga Aqvia Balance White i vinst, vilken grej
  Skulle passa fint till en bubbelvattenälskande & miljömedveten tjej
  Flaskor med vatten jag släpat hem [tungt] av många slag
  Så en egen kolsyremaskin skulle ju göra min dag
  Med detta rim hoppas jag ro hem
  Den snyggt designande AGAn till Torslanda tjugosju minus fem

  Kram!

 16. MissTess o. Saga says:

  Vilken riktigt bra tävling! så superdupersnygg bubbelmaskin, helt klart best-looking jag sett som sååå gärna får flytta hem till oss! Och jag tycker helt enkelt att jag ska vinna för att den skulle passa oss så himla bra och fär att jag bara tokälskar din blogg!

  Kram

 17. Jon Sjöberg says:

  Jag vill vinna den som en present till min underbara fru, som är gravid och lider i värmen. Lite friskt bubbelvatten skulle säkert svalka henne och pigga upp, särskilt nu när vi snart ska flytta hela bohaget från lägenheten till ett hus. Det kan ju annars vara lite småjobbigt under varma sommardagar…

  Dessutom skulle svågern, som älskar kolsyrat vatten, få dricka så mycket han vill när han kommer och hälsar på. (Då orkar han nog också bära några extra flyttkartonger…) Dubbel glädje, med andra ord!

 18. Anna M says:

  Bubbliga stunder gör för sommaren under,
  Även då vädret oss förvånar, ett gott glas bubbelvatten det mesta ordnar.
  Men just nu finns varken sol eller gott att dricka,
  Och inte många semesterpengar kvar i min ficka.
  En underbar maskin som denna,
  Hos oss hör hemma!

 19. Emõke says:

  Oh vilken härlig tävling!! Sulle hemskt gärna vinna en då jag har börjat att köra stenhårt med LCHF dieten och har STORA problem med att undvika Coca Cola :/, men med en sån här hemma skulle jag bli räddad =) Dessutom är den ju såååå läcker!

  P.S älskar din blogg! Du är fantastisk!

 20. Anonymous says:

  Denna maskin är ju bara så galet snygg och vääääldigt praktisk då man slipper släpa hem en massa läskeblask till barnen. Då kan de göra egen dricka och blanda hej vilt bland smakerna.
  Sedan kan vi sitta i trädgården med varsina ”bubbel”glas och njuta av den goda drycken. Höra fågelkvitter,känna solens strålar värma huden.
  Detta gillar jag….och barnen förstås…..

  kram till dig!!!!

 21. Livet är Underbart says:

  Vilken lyxig tävling du har:) Självklart skulle det sitta fint att vinna en sån smart och miljövänlig maskin. Perfekt till alla sommar drinkar man gör med tex soda vatten. Gillar på FB (Jenny Meijer) och håller tummarna. Ha en fortsatt skön sommar! Kram Jenny

 22. House of Design says:

  ååå vilken fin tävling. Jag borde vinna för jag behöver verkligen lite glädje i livet just nu, ingen sommarkänsla alls, kämpar med LCHF utan å lyckas å dricker vatten så att få bubblat vatten vore en gudkant på vardagen. Tur i eländet att du bloggar under semetsern d är dagen ljuspunkt var dag!

  Kram å ha en toppensemester

 23. House of Design says:

  ååå vilken fin tävling. Jag borde vinna för jag behöver verkligen lite glädje i livet just nu, ingen sommarkänsla alls, kämpar med LCHF utan å lyckas å dricker vatten så att få bubblat vatten vore en gudkant på vardagen. Tur i eländet att du bloggar under semetsern d är dagen ljuspunkt var dag!

  Kram å ha en toppensemester

 24. Anonymous says:

  Bor i USA och besoker Sverige nu over sommaren. Har precis upptackt att man inte behover nagon sladd/kontakt for att den ska fungera. I USA finns anmligen inga fina sadana har. Varit sa ledsen att jag inte kunde ta med mig en hemifran da strommen ar olika…..
  I samma stund sprang jag pa denna tavlingen har och hoppas givetvis jag har en chans att vinna en fin kolsyremaskin da hela familjen ar stora konsumenter pa bubbelvatten 🙂
  Jessica

 25. Anonymous says:

  Jag skulle gärna vinna denna ursnygga bubblemaker då lite bubblor skulle göra de regniga dagarna lite festligare och den snygga designen skulle sätta lite guldkant i vårt än så länge orenoverade kök.

  Carolin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *