IDAG VILL JAG FET DISSA REVITALASH!

En dagens ögonfrans. Och som ni ser, så är dom riktigt korta mina ögonfransar! Inte något längre än var den var för en månad sedan, tyvärr!
Tjing Regniga Fredagen den 13:e!
Idag vill jag fet dissa RevitaLash Advanced. Preparatet som lovade oss konsumenter ett synligt resultat efter ca 3 veckor. Nu har jag använt detta preparat i 5 veckor utan någon som helst resultat. Alltså mina ögonfransar har inte alls blivit något längre. Och tanke på att detta preparat kostar 700kr så är det inget jag rekommenderar er läsare!

Wow, jag såg just att det är ju fredagen den 13:e idag. Skrockfull som jag är, så har jag faktiskt inte råkat ut för något skrämmande alls. Inte mer än att hela dagen har typ regnat bort. Har ni varit med om något idag?

Nu går Daddy på semester med oss övriga tjejer i familjen ♥ underbart! Och det inviger vi med en stor grillbuffé a lá Daddy – mums! Och njuta av hela familjen som har nu fyra veckors semester framför oss. Det är nu som är den bästa tiden på semestern. För när semestern väl startar så går den fort fort …..  Och Daddy har lovat mig fyra veckors sol också, hihihi. Han säger att han kommer med solen till mig. Det låter bra va?

Time to go – Nu väntar buffén på mig!

KRAM

9 thoughts on “IDAG VILL JAG FET DISSA REVITALASH!

 1. Milla says:

  Alltså, jag är tveksam till produkten som sådan. Och det funkar kanske inte på alla. Ögonfransar är ju en del av kroppen, och mig veterligen finns det inget som kan utlova att håret på huvudet kan växa snabbare, eller naglarna. Garanterat alltså. Tyvärr! Mig har Revitabrow funkat bäst på, och fransarna har vuxit rejält med på några veckor, men det hade de kanske gjort ändå. Rent principiellt är jag ganska emot såna här produkter som spelar på vår otålighet och förväntan. Behöver vi dem, egentligen?
  Men sooool behöver vi!! Kram Milla

 2. MITT VITA HUS says:

  Min neulash är underbart, den fungerar verklgien men det tog längre tid n utlovat vilket hanna på hudvårdsrumme sa till mig innan, jag har fått supertjocka och ca 5mm längre fransar så mao. Neulash is the shit;)

  Kramis

 3. H`s enkla vardag says:

  Tack för att du talar om så man slipper lägga pengar på det! jag gjorde ju singel lösögonfransar när min semester började och de har hållit jättebra, än så länge!
  Kram helena

 4. evalevabo says:

  Kass. Har köpt 2 olika varianter. Lika dåliga båda två. Dyrt och värdelöst. Ska nu sätta på lösögon fransar på salong i veckan.
  Kram på dig.
  Eva

 5. Room of karma says:

  Hej Sofia!

  Läppglanset kommer från Dior. Jag har skrivit både färg och nummer på både läppglanset och läppennan från Chanel.

  Finns att köpa på Kicks! Lycka till.

  Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *