Vilda blommor och flickornas skolavlutning

Vilda blommor och flickornas skolavlutning

Vilda blommor och flickornas skolavlutning

Vilda blommor och flickornas skolavlutning

Vilda blommor och flickornas skolavlutning

Välkommen Torsdagsmorgon

Då kör vi uppladdning för skolavslutning för våra tjejer i dag. Har just varit ute och plockat vad naturen har att erbjuda till blommor så här års. Tycker det hör till skolavslutningar att pocka vilda blommor ute, naturens skönhet är den vackraste buketten!

Jag brukar alltid vara ute i god tid med skolavslutnings kläder, men i år så har jag inte hunnit planera något till flickornas skolavslutning varken kläder eller presenter. Det har gått i 110 med allt studerande och tentor som jag har haft  nu i slutet på denna terminen. Denna veckan startade jag även  upp mitt sommarjobb på Lindex. Så jag har haft lite för få timmar på dygnen den senaste tiden!

Men allt ordnar sig till slut även till denna skolavslutning. I går hittade jag en jätte fin klänning med ”jacka” och en blomster krans runt huvudet till min lilla och ett par vita snygga jeans till min stora dotter, toppen till var redan inhandlad på JC. Och idag ska jag ut på stan och köpa avslutnings presenter och blommor till dom som jag brukar göra i vanlig ordning.   Jag ska baka jordgubbstårta och bjuda över mormor och morfar på middag efter skolavslutningen för att fira det lite extra i kväll.

Nu måste jag sätta fart så jag hinner 🙂

kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *