En solig och glad skolavslutning

En solig och glad skolavslutning

En solig och glad skolavslutning

Tjingeling härliga fredag och första dagen på ett långt sommarlov har start idag! Det är inte bara dessa två tjejer som tar sommarlov från sina studier för det gör faktiskt jag också. Jag fick svar igår att jag hade klarat mina två sista tentor på denna terminen i endodonti och röntgen, jippi då är första terminen avklarad 😉

Visar er lite glada och spontana bilder från gårdagens skolavslutning på tjejernas skola i småstaden. Det var ett perfekt sommar väder med både sol, blå himmel och värme som höll i sig hela kvällen.  Efter skolavslutningen kom mormor och morfar för att fira våra barn med presenter, vi åt tacos vilket är våran favorit middag 7 dagar i veckan 🙂 och en klassisk hemmagjord jordgubbstårta och kaffe.

(För er som följer mig på Instagram så såg ni säkert mina filmer igår på min händelse)

Önskar er alla en toppen fin dag!

Kram<3

One thought on “En solig och glad skolavslutning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *