Har ni testat Nespressos nya kaffe

Har ni testat Nespressos nya kaffe som är här på besök för tillfället? Explorations1 från Kenya Peaberry och  Laos Bolaven Plateau.

Då är jag/familjen inne i en vecka då allt händer. Just nu håller jag på att lära upp mig på mitt nya jobb, mycket att lära men det är VERKLIGEN super roligt att vara till bakas i modebranschen! En del av mig har saknat det. I går köpt jag ett par riktigt snygga jeans och en ny blå skjorta. Jag är helt fast i den där svala väst kust stilen för tillfället.  Hemma går allt i 110 då det är aktiviteter med skolan varje dag denna veckan där det ska vara matlådor, fika och badkläder (om det blir fint väder) med till skolan, planering av mat och tårta inför skolavslutningen då mormor och morfar kommer hit och firar barnens sommarlov som börjar på fredag, Men det är ju kul att det händer något, det finns inget värre än att vara uttråkad och inte ha något att göra 😉 🙂

Puss<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *