Vi testar Böda Sand

469

 

 Nu har vi testat Böda Sand Camping på Öland. Ni vet den där campingen som vi alla har sett på tv,n. Vi kände att vi var bara tvungen att testa detta ställe då man sett och hört så mycket om denna Camping.

Som ni kanske har förstått så köpte vi husvagn förra sommaren ganska spontant och oplanerat. Jag har aldrig gillat husvagnslivet (trodde jag). Utan att faktiskt riktigt testat på husvagnslivet så dömde jag det innan. Strax före semestern drog igång så fick vi ett telesamtal från min mans lillebror. Han tipsade om en husvagn i bekantskapskretsen som var till salu. Det var en mycket fräsch och välskött svensk husvagn från mitten utav 80-talet. Det ingick även ett stort förtält från Isabella, också mycket fint skick även den! Vi fick köpa den för en mycket billig peng.  Vi slog till då det inte handlade om mycket pengar, det fanns ju inget att förlora då vi lätt skulle få igen pengarna om inte detta var något för oss.

Förra sommaren tillbringade vi 3 veckor tillsammans i husvagn. Vi luffade runt hela Skåne allt från Landskrona till Simrishamn via Ystad och Skanör. Vi hade en riktig kanon sommar då. Det var varm varje dag utan en enda droppe regn. Vi träffade så himla många härliga människor runt om i skåne.

Detta året skall vi se annat och vi har besluta oss för att vi behåller vagnen, det bästa köp vi har gjort. Vet inte om ni är många husvagnsägare där ute, men jag tänker göra en egen kategori om Campingplatserna som vi besöker. Det finns ju allt från mindre bra till riktigt bra campingplatser. Först ut i denna kategori är Böda Sand.

.

278

 

232

 

267

 

279

 

198

 

 Vi valde att fira midsommar på denna campingplats i år. Här kan man välja mellan olika boendeformer så som tältplats, kärleksnäste, villavgagn, liten mysig stuga eller plats för stor husvagn/husbil vilket vi valde. Och det blev mycket lyckat då denna campingen satsar mycket på nöjen och underhållning för sina gäster. Vi fick ett tre dagars program med allt från att klä midsommarstången tillsammans till underhållning på stranden på kvällen. Där i mellan var det lek inne hos Bödde som är en figur som älskar att leka, sjunga och dansa med alla barn. Du träffar honom i Böddes Lekstuga, på Böddes minidisco, i lekparken, på scenen, i restaurangen och ibland på promenad i centrum. Ja här var det inte lugnt en minut för barnen, haha.

.

456

 

442

 

 Om man inte orkar att laga mat varje dag så finns det ett stort utbud på mat här på Brasseriet som har plock mat till vanlig beställnings mat. Lite längre ner på gatan så har du snabb mat i form av korv och bröd till hamburgare. Priserna är inte alls högre än i helt vanliga korvkiosker hemma i våra städer. Vilket var mycket bra tycker jag! Flera eftermiddagar i veckan har man chans att sjunga med och dansa loss på after beachen till maten. Skulle du missa den någon dag finns det alltid chans till underhållning när det ordnas med olika temakvällar. Allt från poolparty till buffékvällar. Välj mellan à la carte-restaurang och bufférestaurang.

.

457

 

423

 

 Det finns en butiksgata med butiker så som inredning, kläder, leksaker, bageri, frisör och mer restauranger. Alla dessa butiker har bra priser för att ligga på en camping. Jag köpte bla en vaxduk som ni ser högre upp till vårt förtält samt lite annat smått och gott man kan behöva:)

.

444

 

401

 

397

.

 På scenen var det underhållning för de mindre gästerna på förmiddagen. Och på kvällen var det dans för de äldre publiken. Själv så var jag med på gymnastik pass med Tobias Karlsson från let’s dance. Det har jag inte bilder på ( tack gode gud för det, haha).

.

438

.

 På området kunde man ta ut kontanter vilket var riktigt bra då barnen ville ha en glasspeng när de var nere och badade på stranden. Smidigt och enkelt att kunna ta ut här på campingen!

.

439

 

 Det bästa utav allt var att det fanns en ICA Nära butik med vanliga priser och det vanliga utbudet. Så där med så behövde man inte åka ut från campingen för att köpa kött eller annat som man kom på att man blev sugen på. Allt fanns verkligen här!

.

093

 

 Enormt rymligt soldäck med solstolar, en takterrass för de som vill njuta lite extra av utsikten och även en puttinggreen nere vid stranden.

.

089

 

 I ”Bödde & Det Makalösa skeppet”  ryms en 25 meters bassäng, en bebispool, en barnpool med mindre vattenrutsch och söta sköldpaddor, sex vattenrutschkanor, vraket Makalös med kanoner, balansövningar, skattkistor och interaktiv lek.

.

034

 

050

 

 Här har ni alla mina älsklingar. Det finns något för alla.

.

113

 

123

 

 Det finns massor utav roliga rutschkanor att välja på. Här är en utav dem:).

.

057

 

 Här var mina två skatter med och spelade in en video för Böda Sand och deras Facebook sida. Min lilla ligger redan i vattnet medans min stora är på väg i. De var flera barn som skulle droppa ner en efter en i vattnet. Det gick perfekt på första försöket. Bra jobbat!:).

.

076

 

Så här ser den mindre poolen ut för de mindre barnen.

.

056

 

  Äter gott gör man i här i restaurangen med fullständiga rättigheter. Här finns det även en oslagbar utsikt över Bödabukten. Den får man inte missa!

.

009

 

019

 

Man åker nog hit mest för den fina stranden och läget.

.
290

.

Kvällens underhållning här är Lady Oh på Böda Beach Club på midsommarafton!

.

314

 

På kvällarna är det party på stranden och här kunde man välja på att vara inne på två olika restauranger eller bara hänga på sanddynorna bakom som vi gjorde. Det var veklingen en fest med människor i alla åldrar!

.

Nu efter att ha besökt denna camping som 1000-tals andra har gjort så förstår jag att det är många som gillar denna campingplats. Något som jag vill lägga till som ett stort + är att duscharna är gratis varmvatten fram till kl 15,00 och det är mycket rena och fräscha duschar med bra stor stråle i vattnet. Man har ju besökt det campingplatser som har ont om varmvatten trots att man betalar extra för vattnet och där strålen är så klen så man får jobba hårt för att få ut balsamet. Men är på Böda var det helt perfekt!! Det ger jag ett extra + i kanten för.

.

Jag rekommenderar och själv kommer att återkomma hit till Böda Camping!

De får 10 karma av 10 möjliga.

.

kram/Carola

 

 


 

 


2 thoughts on “Vi testar Böda Sand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *