Drömmen om Australien

f42552652bdff83453d8e07db0c6d4b8

 

australien003_03

 

.

Drömmen om Australien. Jag har drömt om detta land länge. Men medans mina barn fortfarande är så här små som dom är så får jag nog vänta i några år till. Det tar många timmar att flyga hit. Men en dag skall jag dit! Jag vill se området Kimberleys i norra Western Australia. Barriärrevet är ju häftigt att se såklart. Det finns mycket jag vill se i detta land så som det kändaste uta allt operahuset i Sidney, välkända Bondi Beach, Melbourne, Sidney Harbour Bridge, Men jag gillade det mindre Ningaloo Reef på västkusten också. Vill även bila utmed Great Ocean Road. Att resa genom den röda sanden i outbacken är också en spännande upplevelse. Naturen är så spännande i detta landet. Ljuset på kvällarna är magiska har jag hört. En utav min barndomsvänner Sofia blev förälskade i en kille i Australien på en skidresa i Alperna Österrike. Efter några veckor åkte hon över och hälsade på killen i Australien och blev kvar där i närmare två år. Hon berättade massa spännande historier om detta land som gjorde och gör att jag vill besöka detta land någon dag.

,

Jag har kikat lite på resor till Australien genom åren och hur det går till att söka visum Australien och vilka regler som gäller. På denna länken jag gav kan ni som också är sugna på detta land läsa mer.

 

95517262b99a6ab3574a6d4b13445b94

 

sydney-australia-hd-wallpaper-1080

 Kolla in vilken häftig stad, jag måste dit någon dag!

 

 

 

Är det någon utav er söta läsare som varit i Australien?

Kram/Carola

2 thoughts on “Drömmen om Australien

  1. Anna Strecker says:

    Hej Jag reste runt i Australien i flera månader 1995, mycket har nog förändrats. Men jag älskar landet och ka definitivt tillbaka någon gång. Berättar gärna mer om vi tar den där after worken nån dag;) Kram Anna Strecker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *