VÄLKOMNA PÅ MIDDAG

 Hos oss idag.

 

 

Tjingelingan Alla Fina!

Just nu har vi full gång med middagsfix. För idag kommer nämligen bästa Stockholman med sin fina familj. Åhhh, vad roligt! Denna Stockholman som ni får läsa om lite då och då är nämligen min absoluta bästa vän. Hon är en kvinna som man aldrig blir besviken på, aldrig sårad av, aldrig missförstådd av, aldrig bortglömd. Utan hon är verkligen 100% bästa ! Och om jag tänker efter så har hon inga brister alls, visst är det helt otroligt att man träffar en sådan vän i livet?!. Jag är inte kvinnan som behöver många vänner, eller behöver många som älskar mig. Utan för mig räcker det med en riktigt trogen vän som man delar allt med, så som man gör med sin man ( har inte flera män om ni fattar, hihihi). Men sedan så har jag flera goa vänner som jag flinar och har många roliga upplevelser i hop med. Jag gillar när allt är äkta, ärligt och härligt! Gillar när livet är 100%.

 

Dagens middagsbord!

 

Om ni tycker detta ser läskigt ut, så skulle ni ser barnbordet, hihihi.

 

Varsågod och slå er ner……

 

Ha en fin kväll vänner! Det skall vi ha.

KRAM

16 thoughts on “VÄLKOMNA PÅ MIDDAG

 1. Camilla says:

  Hej Fina C!
  Visst är det så, hellre EN god vän än 100 halvgoda 😉
  Va fint du dukat! önskar dig en riktigt fin all helgona helg!

  Kram

 2. Mia Mitt vita hus says:

  Äkta vänskap är det finaste som finns:) ikväll kommer min bästis till mig med:)) ha en uuunderbar kväll söta:) kramen

  • Carola says:

   Japp, äkta vara skall det vara!
   Hoppas du också fick en minnesvärd kväll precis som vi fick. Underbart att få dela kvällen med sin bästis.

   Kram ♥CC♥

 3. Hanna says:

  Önskar er en riktigt mysig kväll, vad fräckt du har dukat! Underbart att du har en så fin vän, och att hon har dig!!! Varma hälsningar från Hanna ( Uddevallabron)

  • Carola says:

   Nä men hej Uddevallabron ♥

   Vad kul att höra ifrån dig igen!! Bra att du skriver Uddevallabron, är så dålig på att komma ihåg namn.

   Önskar dig en fin söndag vännen!
   Kram ♥CC♥

 4. Nilla says:

  Men så fint dugjort! Såg ovkså på instagram dina coola grejer du köpt:) Visst är det så att äkta är det viktigaste och det blir bara viktigare med åren känner jag!
  Hoppas ni mår bra idag efter kvällen igår:) kram på dig fina! Nilla

  • Carola says:

   Ja, men visst är det så! Nu när man är vuxen så har man så mycket att stå i med både jobb, familjen och ett hem som skall skötas. Man har liksom inte tid med en massa halv äkta saker. Utan tiden blir mer dyrbar och den vill man dela med dom som betyder mycket för en. Låter kanske lite strängt men så är det faktiskt! Och jag gillar att närvara i samtal till 100% och närvara i nuet till 100% där av så vill jag ha vänner som är 100%. Lika barn leka bäst:)!.

   Och tack, vi hade verkligen en 100% bra kväll!!!!

   Kram till fina du ♥CC♥

 5. Anonym says:

  Tack min underbara VÄN, för alla fina ord, jag får en tår i ögat, du vet ju att jag tycker detsamma om dig, världens bästa vän. Tack även för en oförglömligt underbar kväll, toppen mat, toppen trevligt, underbar dukning och glada barn, vad kan man mer önska sig. Inget 🙂 Ha en bra dag. Kram Stockholmaren

  • Carola says:

   Tack jag skriver under på allt:)! Det var verligen mysigt och roligt igår.

   Våra sessor ville bjuda hem er på middag idag igen, hihihi. Favorit i repris helt enkelt.Nästa gång blir det Daddys berömda hummersoppa till förrätt och till efterrätt så blir det min berömda lavendelglass. Och till huvudrätt så kör vi samma som igår va? Det är Daddys paradmiddag ♥

   Ha det bäst bästis!

   Kram ♥CC♥

   Psst! Har du kollat in korten jag sände över till dig i morse? Rätt coola:)!.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *