EFVA ATTLING MISS BUTTERFLY

MISS BUTTERFLY FOR EARS från Efva Attling. Förmodligen dom vackraste örhängen jag vet. 

 ,,

..,

Godmorgon Fredag!

Idag har jag startar morgon tidigt med att gå här hemma och små pyssla. Det var meningen att jag skulle stryka och städa. Men det går alltid över i att jag börjar ändra om både möbler och annat här hemma, hihi. Det är kanske vardagslyx men den här fina tavla som jag gillar så, passar inte in här hemma längre, efter att vi gjort om en del efter renoveringen. Hmmm, samt denna tidningshyllan här och lite annat.  Jag får verkligen inte till det med dessa saker bla idag?. Kanske dags för en bloppis igen?!.

 

 

MISS BUTTERFLY RING. Jag som älskar när man har ett sett så måste ju givet tomten komma med en passande ring till mig också i år, eller hur?!.

(alla bilder är lånade från efvaattling.se)

 

 ..

Tittar bara in en snabbis för att önska er alla en fin fredag! Jag återkommer lite senare idag.

.. 

Kram

 

13 thoughts on “EFVA ATTLING MISS BUTTERFLY

  • Carola says:

   Ni söta läsare har redan dragit igång en bloppis här hos mig med en massa mail om saker ni gillar. Ni är ju helt underbara!!!!!!

   Så den är i full gång …………

   Kramizzz ♥CC♥

  • Carola says:

   Skall nog ta och maila han ikväll, hihihi……………….
   Han bode vara modern och ha en padda med sig.

   Kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *