SITTNING NUMMER 2

Hatthyllan på plats.

 

 

 

Gooodmorgon Bloggisar!

Ibland är det bra helt perfekt att man bjuder hem gäster under hela helgen. För när gästerna skall komma, så vill man ju ha det fint hemma, eller hur. Vi har nämligen inte fått upp någon hatthylla sedan målningen och alla ytterkläderna har legat på en stol huller om buller fram tills igår. Men nu i helgen har vi fått upp både hatthyllan i hallen (här ovan) samt fått upp lite krokar och dylikt i vårat hem.

 

Jippi, nu kan både gästerna hänga av sig sina ytterplagg. Och jag kan lägga av mig mina hattar på ett värdigt ställe. Hattar är ju så känsliga, dom får ju inte bli tilltryckta eller så i en garderob för då tappar dom formen helt. Har nämligen gjord det med en Gucci solhatt, och den kommer aldrig mer få se sina ljusa dagar, tyvärr. Det blev en dyr läxa för mig! 

 ..

 Idag kommer mormor & morfar hem till oss på söndagsmiddag. Det blir viltbiffar med kantarellsås och potatis – mums! Nu måste jag återgå till grytorna och pannorna ute i köket igen. Härligt när släkt och vänner kommer på besök. Vi både fixar, lagar mat och umgås. Och mitt i allt så sitter jag här och bloggar, hihihi.

Återkommer senare idag!

KRAM

 

 

6 thoughts on “SITTNING NUMMER 2

  • Carola says:

   Japp, men just nu blev vårt hem ett enda stort projekt, känner jag:)!
   Har dragit igång en stor rotering här hemma. Hmmm, blir nog bra när jag blir klar!

   Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *