VILLA SJÖTORP

VILLA SJÖTORP

Sötaste restaurangen Villa Sjötorp.

.

.

.

T O O D E L L O O O 

.

Hur kan man fira en 40-åring bäst?!. Min BFF ”Stockhoman”. Hämtade mig med bil kl 09,30 i söndags. När jag hoppade in i bilen utan att veta något vart vi skulle eller vad vi skulle göra, så möttes jag utav ett guldkort som låg på sätet där jag skulle sitta i bilen. Där stod det följande, Nu när du 40 fylla. Vill vi dig hylla. Nu ska vi åka på turne och se, inredning & mat, jag hoppas det blir bra. Grattis på din da. Kramar från fam …….. Det är nämligen så att jag och min vän ”Stockholman” delar nämligen inte samma inredningsstil alls. Hon lutar mer åt shabby chic och jag mot det strama och enkla.

.

Jag blev bjuden på ett super gulligt julbord på Villa Sjötorp  efter vår heldags shopping som ligger i Ljungskile Deras julbord lagas med omsorg på utvalda råvaror,
till största del ekologiska, från våra lokala producenter. Helt i min smak! Denna miljön var så himla vacker! Nu kom kl 16,00 när det var super mörkt ute så tyvärr så kunde jag inte ta några bilder på den fina ute miljön som var där. Det låg stora renfällar på stolarna och det lyste lyktor på borden, som vi såg innefrån vårt fönsterbord. Det var en magisk eftermiddag/kväll att minnas.

 

VILLA SJÖTORP

 

Vi besökta bl.a butikerna Kärrstegens gård, Två fröknar och Moltazdesign  dessa butiker låg i Uddevalla och Ljungskile. Vi han också med lite andra butiker och bl.a Ikea vilket jag var super glad för då mina tavelramar som jag alltid har köpt genom åren har slutat att tillverkas. Men jag jag fann en ram i Uddevalla, så himla glad för det. Jag har och kommer att få lite mer tavlor framöver som skall ramas in här hemma. (har massa mer bilder från vår mysiga dag, visar er senare).

 

.

Nu väntar en teater föreställning på mig.

KRAM

Posted in Usa

2 thoughts on “VILLA SJÖTORP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *