FAB 40 ÅR

FAB 40 ÅR

 

 

.

.

G O D M O R G O N  1 7  D E C E M B E R

.

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Carolas födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra!

.

Idag tänkte jag berätta lite saker som ni inte visste om mig. Jag föddes en tisdag kl 02,00 på natten 1974. Det var en natt då åskan gick som i Ronja Rövardotter. Jag har nog alltid varit lika mörk som Ronja Rövardotter och älskar frihet precis som hon. Jag är skytt, och allt som ni kan läsa om en skytt det står jag för! Jag är mycket lojal och trofast. Det är nog därför jag gillar hundar så mycket, dom är lojal i alla lägen. Har man fått mig som vän så är jag en vän livet ut! Jag gillar att leva enkelt. Jag tar inget för givet! Jag gillar att inte göra något, då jag trivs allra bäst. Jag ser gärna på svenska serier så som Wallander och Bäck. Jag älskar att äta smågodis och till det så dricker jag gärna Amarone. Min absoluta favorit mat är tacos. Jag går nästan alltid runt i mina svarta Hunter stövlar då jag trivs allra bäst i dom. Anser att det regnar nästan alltid i vårt land, och då är jag redo. Jag gillar att ligga steget före och har alltid en plan B. Jag gillar att hjälpa andra människor och det är nog därför jag gillar att jobba som tandsköterska så mycket. Jag gillar att vara spindeln i nätet och hålla kolla på allt. Vill gärna stå i centrum så jag kan ro hem allt i land! Har aldrig haft något problem med att ta ansvar, tvärt om så gillar jag att ta ansvar och se till att saker blir som det var tänkt!  Jag är rättvis och pålitlig i alla lägen. Jag är nästan alltid glad och gillar att vara en kvinna på 40 år. Inte för att jag känner mig som mogna 40 år. Utan innerst inne så är jag rätt sprallig och full av bus som en 22 åring. Men det låter konstigt så jag skriver att jag känner mig som nästan 40 år, hihi.

.

Nu tar jag min tårta och trippar över till världens bästa jobb och firar mig.

.

Vi ses lite senare vänner!

KRAM

15 thoughts on “FAB 40 ÅR

  1. Laila Söderblom says:

    Till Dagens födelsebarn Carola! Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva javisst ska hon leva uti hundrade år. Ett fyrfaldigt leve för Carola hon leve HURRA HURRA HURRA HURRA!!!! Många kramar och mycket sång, presenter och blommor dagen lång. Champagne, glitter och mycket flärd för det tycker jag att du är värd. Ha en jättefin dag!

  2. Jona says:

    Klart man ska fira att man blir 40 och fabulous! Den ska ju självklart firas:). Själv gjorde jag en 70tals fest som var helt underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *