Ur den svenska vackra naturen

Det var såhär jag minns mina somrar när jag var ett litet barn. Stora ängar fylld med vilda blommor, det växte vilt längst landsvägarna och man plockade blomsterbuketter från naturen och satte på köksbordet. Vi plockade blommor till fröken till skolavslutningen. Naturen var mer tillgänglig och mer nära på något vis.

Nu mera köper man blommor till fröken, det finns inte många ställen man kan plocka vilda blommor längre. Men i helgen åkte jag förbi denna vackra äng fylld med blommor i regnbågens alla olika färger, det var en känsla av barndomen, en känsla av den svenska sommaren när den är som bäst. Och tillsammans med denna värme som uppnår närmare 30 grader de närmaste två veckorna så kan vi inte klaga.

Idag slutade jag tidigt på jobbet och jag tänker njuta av värmen utomhus hela eftermiddagen. Det gäller att ta vara på sensommarens bästa dagar såhär!

Njut dagen vänner!

Kram

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *