En tur på sjön, det är så man vill ha det

Nu har vi hängt i våra vänners båt ute på sjön och vi har vid dessa tillfällen förstått att det är ut på sjön eller havet vi vill vara under de varma sommardagarna. Att trängas på stränderna med skrikande ungar som vill ha glass eller gå på toa eller ännu mindre höra de mammor som står och på stranden och skriker rakt ut högt och tydligt så barnet som står långt ut i vattnet ska höra sin mamma att nu är det fika, och att alla vi andra också hör högt och tydligt att nu är det fika tänker hon inte alls på. Och ja det finns inte bara en sådan mamma på stranden utan det är typ allas mammor.

Och då jag som är en tonårs mamma som lämnat det här småbarns livet med mat, fika pauser, toa besök och glass önskar bara lugn och ro med en bra bok och en välkyld mynta vatten i handen. Känna in lugnet och värmen får nästan en stress reaktion att ligga på en stökig badstrand med dessa barnfamiljer.

Ja då kommer båt in i mina tankar….

Att sola och bada på båten långt ute på sjön i sin ensamhet. Att läsa sin bok och endast höra vågorna, fåglarna eller familjemedlemmar och vänner man valt att ta med sig är en fröjd.

På kvällen fiskar man i solnedgången och äter medtaget god mat och dryck. Alltså vilken lycka!

Ha en fin kväll!

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *