Uppvaktning på Petras födelsedag med blommor, tårta, champagne och sång

Uppvaktning på Petras födelsedag med blommor, tårta, champagne och sång

Uppvaktning på Petras födelsedag med blommor, tårta, champagne och sång

Uppvaktning på Petras födelsedag med blommor, tårta, champagne och sång

Uppvaktning på Petras födelsedag med blommor, tårta, champagne och sång

Uppvaktning på Petras födelsedag med blommor, tårta, champagne och sång

Uppvaktning på Petras födelsedag med blommor, tårta, champagne och sång

Uppvaktning på Petras födelsedag med blommor, tårta, champagne och sång

 

Godmorgon alla sköna bönor där ute!

Med blommor, tårta, champagne och sång uppvaktade jag min goa och fantastiska vän Petra på hennes födelsedag här om dagen. Vi firade henne med massa sötsaker och vi pratade långt ner på natten som vi brukar göra när jag är här uppe i Värmland. Vi dricker bubbel och vin så nu får det bli en vit vecka denna nya veckan 🙂 Kanske för oss båda!

Alltså vad jag gillar denna vännen Petra. Det är så tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra. Hon är en vän som man kan vara naturlig med,  man kan prata allvar för att sedan vända det till något positivt och skratt igen. Hon är bäst på att ge goda råd och tips på mycket när det kommer till hälsan och kroppen vilket hon är mycket duktig på. Jag tipsar om mode och design vilket jag är bra på. Vi är lika galna och gör allt till 110% och vi ser på allt posetivt. Men det jag gillar allra mest hem henne är att hon är lika galen som jag, har alltid 100 ideer på vad vi ska göra när jag kommer, det är roligt att vara med Petra!

Så ännu en gång vill jag gratta dig igen på din födelsedag som ägde rum här om dagen!

Älskar dig, du är bäst Petra!

Vi ses lite senare idag vänner!

Jag håller nämligen på att klippa i hop en film om Polen där ni kan få se massa bra tips och få en upplevelser om hur det är i vårt grannland.

Puss & Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *