Ack Värmland och mitt studenthem

Ack Värmland och mitt studenthem

Ack Värmland och mitt studenthem

Hej vänner,

Nu är jag hemma igen och bloggen kommer uppdateras som vanligt varje dag! Nu ska jag visa vad jag bor och vad jag har haft för mig denna veckan som gått. Först ut är mitt studenthem där jag bott i veckan.

Här är huset @husetsjoljus (mitt studenthem) när jag läser min inneperiod på min tandsköterskeutbildning så bor jag här under perioder. Jag läser min utbildning på distans så jag bor här veckovis lite då och då utspritt på terminerna. Och tro mig det går ingen nöd på mig här hemma hos Petra och familjen. Jag har eget studentrum med egen toalett 😉 Och fram för allt så har jag ett mycket trevligt sällskap av Petra om kvällarna! Men det blir mycket lite sömn dessa veckorna jag bor här i Värmland. På dagarna har jag föreläsningar, arbeten samt så har vi undervisningar på Folktandvården i de praktiska ämnena. Nu i lördagsmorse hade vi praktisk utbildning där vi fick utföra scaling och profylax på varandra. Så alla vi studenter har nu mycket välputsade tänder och inte en tillstymmelse till tandsten alls 🙂

Så i fredags hade jag fredagsmys med Petras familj och ett gäng killkompisar till deras son O. Jag stekte hamburgare till hela högen då jag älskar att laga mat. Petra gjorde världens godaste hemma gjord tryffel majjo.

Grillad varm ananas är jätte gott att ha på hamburgare (Hawaiiburgare)  om man gillar sött i maten.

Supermammorna som hade lagat mat i flera timmar, vilket lede till en grym fredagsmys med allt!

Ett gott tillbehör. En burk olika sorters bönor, majs, olivolja, pressad vitlök, färsk koriander, salt och peppar. Blanda ihop allt och pressa sedan lite citron över, mums.

Sötpotatis i klyftor med färsk vitlök, bacon, citron, salt och peppar gräddas i ugnen på 210 grader i ca 30-40 minter. Klar att serveras direkt från plåten.

Ack Värmland och mitt studenthem

Mer bilder och filmer finner ni på min Instagram.

 

Puss & kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *