Reklamsamarbete med: Brief AEG Taste

Har ni hört talas om det senaste i restaurangvärlden?

Jag älskar matlagning och då menar jag att jag verkligen älskar bra matlagning. För mig är matlagning mer än bara en tillagning av en rätt. Matlagning är en social sammankomst med människor, det är ett sätt att slappna av och skapa något unikt och fantastiskt i form av dofter och smakupplevelser. Matlagning kan väcka så många sinnen i både doft, smaker och konsistenser.

Men för att laga riktigt bra mat så behöver man rätt redskap, rätt förutsättningar för att det ska bli en unik upplevelser. Jag läste om  Chefs Table här om dagen.  Chefs Table är ett bord där du tillagar maten ute bland gästerna mitt i restaurangen. Vill du uppleva ett riktigt matskådespel tillsammans med dina vänner så ska man testa detta. Tänk vilket gastronomisk upplevelse att  vid ett bord så nära det öppna köket man kan komma  få ta del och  riktigt känna hettan från grillen och njuta av dofterna under matlagningen. Det kallar jag för en gastronomiska upplevelser i världsklass!

Bordet är placerat ute på några av Nordens bästa restauranger, i Sverige finns bordet på Klas Lindbergs restaurang Portal. Gästerna vid bordet kan med hjälp av touchvredet själva finjustera temperaturen på det som tillagas. Helt plötsligt så är ett restaurangbesök mer en bara ett restaurangbesök med smakuppleveser, nu väcks alla sinnena till liv! Detta måste man bara få uppleva!

Sponsrat inlägg med reklam för AEG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *