ULRICA HYDMAN VALLIEN DESIGN

ULRICA HYDMAN VALLIEN DESIGN

Bilden är lånad utav Nylanders Mattor. 

.

.

.

.

.

T O O D E L O O  V Ä N N E R!

.

Idag vill jag presentera en ny tävling tillsammans med Nylanders Mattor och Kilands Mattor här på bloggen. Ni har nu chansen att vinna den fina dörrmattan Esperanto designad utav Ulrica Hydman Vallien här inne på bloggen just nu och fram till och med 30,e januari. 

.

Det enda ni behöver göra är följande:

Gilla Nylanders mattor HÄR på FB
Gilla Kilands mattor HÄR på FB

Sedan skriva i kommentarfältet nedan, varför just du skalll vinna denna dörrmattan Esperanto designad utav Ulrica Hydman Vallien.

.

.

OBS! Ni behöver inte ha någon blogg för att delta i tävlingen – alla läsare är välkomna att delta i tävlingen, uppge bara ert namn i kommentarsfältet så vi kan nå er!
 Det går att tävla fram till den 30,e januari kl 22.00.
Lycka till!
 
KRAM
tillvisitkort1

26 thoughts on “ULRICA HYDMAN VALLIEN DESIGN

 1. Pingback: HM TIPS! - House of Adela
 2. Frida Elmgren says:

  Hej hej!

  Nu har jag gillat båda sidor på FB och det skulle vara underbart att vinna denna mattan till hallen. Dels för att jag tycker den påminner lite om Medusa, kvinnan i den grekiska mytologin som har ormar i huvudet istället för hår. Den skulle därmed passa otroligt bra i resten av inredningen sedan har jag inte heller någon dörrmatta i dagsläget så den skulle hjälpa att stanna upp smutsen innanför dörren. 🙂

  Jag hoppas på tur och önskar dig en toppenhärlig vecka!
  Hälsningar Frida Elmgren

 3. Eva-Karin says:

  Hej Hallå!

  Den ska få bo i min hall, som behöver all glamour den kan få 😀 Hallen alltså 😛
  Den mattan, den är brutalt stilig 😉

  Ha det bäst!

  // Eva-Karin

 4. Ragna Marie says:

  Tror att vi har den absolut tråkigaste och mest slitna hallen som finns!
  Väntar på att hyresvärden skall fixa den, men han sa aldrig vilket
  så det verkar som vi kommer att få längeeee på det!
  Men med en fin dörrmatta, så kommer det i alla fall se
  betydligt mer inbjudande ut!
  Ha det så gott/ Ragna Marie

  Gillar bägge på fb (ragnamarie)

 5. Ann Axelsson says:

  Ulrica är min favorit!! Massor av snyggt till bra priser i butiken ser jag. Perfekt!
  Hoppas nu på lite tur. Vänligen Ann

 6. Veronica says:

  Har följt din blogg länge och bara älskar den! Åh vilken fin matta, håller tummar & tår att jag denna matta kan få=)
  Kram

 7. Eva Rydin says:

  Den mattan vore perfekt i vår nytapetserade hall. Nu har vi en gammal ful ”halvtrasig” matta. Svart och vit vore perfekt! Hoppas på tur. Har gillat båda sidor på FB.
  Kram Tummelisa

 8. Jeanette Nilsson says:

  Gav en sån fin matta till sonen i julklapp :-).
  Skulle väldigt gärna vilja ha en själv.
  Den skulle passsa fint i hallen tillsammans
  med min svarta Open Minds som står på hallbyrån.
  Tack för trevliga inlägg på din blogg.
  //Jeanette

 9. Anna Olsson says:

  Denna mattan hade passat perfekt i vårt vardagsrum, då det redan är inspirerat av Ulrica Hydman verk.. // Anna

 10. Birgitta says:

  Loggade genast in och gillade såklart! Mattan hade passat sååååå perfekt i hallen till min nymålade turkos/ svarta byrå. Dessutom har den söta katten Sparris vässat sönder mattan jag har nu……..

 11. Elin says:

  Så himla underbart fin matta!!
  Önskar vinna denna ljuvliga matta då vi har hållt på och renoverat hemma och nu lagt nytt golv i hallen. Mattan hade passat såå bra där, till det gråa golvet och de vita väggarna! Håller alla tummar och tår!!!!

 12. Elisabeth says:

  Hallen vill vi också ska vara fin! Vi har tittat på dörrmattor länge, men hade innan vi såg den här i stort sett gett upp hoppet om att hitta en som är snygg, som vi båda tycker om, och som stilmässigt passar vårt hem. (Den vi har nu fyller sin funktion, men tyvärr inget mer). Den här underbara passar oss på alla vis, och tanken på att den skulle pryda vår hall gör oss mycket glada!

 13. Anna says:

  Vilket fantastiskt fint mönster! Det påminner om en tavla som mina morföräldrar hade på väggen i sitt vardagsrum när jag var barn. Nu dök det plötsligt upp minnen av morfars snurrfåtölj som jag och min syster lekte tåg i och korsord på soffbordet och mormors mjuka röst som sa till när maten var färdig. Så därför skulle jag vilja vinna, för att den gör mig glad! Så förutom att jag är med och tävlar om denna jättefina matta så vill jag tacka för uppvaknandet av de fina minnena 🙂
  Gillar på fb.
  Vänliga hälsningar, Anna

 14. Maria J says:

  Jag och min man driver ett jordbruk med köttdjur , plus att min man har anställning på ett större företag där han jobbar ständig helg. Det här livet som vi valt och älskar innebär ju att vi jämt är hemma så ett vackert och trivsamt hem är ett måste för oss

 15. Sofie Andersson says:

  Jag gillar båda på Facebook.

  Jag på nätet skulle zappa. Efter min drömmars matta.
  Då jag din sida fann, tänk om jag den vann?
  I sovrummet den skulle pryda sin plats.
  Skulle bli som ett vackert palats.
  För påslakan har jag utav Ulrikas design.
  Så det skulle bli jäkligt fine!

 16. Emma says:

  Hejsan.

  Har gillat båda på fb, och varför jag vill vinna mattan är för att jag fyller år den 26 januari och det hade varit såå supertoppenjättekul
  att få vinna denna på min alldeles egna lilla dag.

  Kramisar Emma

 17. Veronica E says:

  Älskar att gå in på din blogg, blir alltid glad av dina fina bilder och härliga text!
  Jag är med i tävlingen! Kram

 18. Pingback: Tjejmiddag & Pyjamasparty pågår ...... – Room of karma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *