EN DAGENS BLOGGERSKA

EN DAGENS BLOGGERSKA

Dagens: Blus Vintage by Fe, Jeans gamla Fornarina, Stövlar Hunter, Scarf By Malene Birger, Smycken Tory Burch, Regian Gräns och IOAKU.

.

.

.

.

.

T J I N G

Nu var det länge sedan bjöd er på en dagens bloggerska. Det kanske inte känns som ett smickrande inlägg då jag har lagt på mig något kilo under julen. Men jag vill gärna tipsa er om lite bra rea fynd som finns runt om i butikerna. Som ni säkert redan har läst så kommer blått vara den största modefärgen i vår/sommar. Både när det kommer till mode och inredning. I höst har jag hittat mycket snyggt från märket Vintage by Fe. Det där går ju i vågor, men höstens/vinterns kollektion har varit mycket snyggt från just dom tycker jag.

.

 

EN DAGENS BLOGGERSKA

 

EN DAGENS BLOGGERSKA

Som ni ser på bilderna så är blusen längre bak än fram.

.

.

Önskar er alla en fin dag!

KRAM/Carola

tillvisitkort1

6 thoughts on “EN DAGENS BLOGGERSKA

  1. @nordicdesignstore.se says:

    Men hur snygg får man vara !!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Och jag menar det verkligen!

    En massa kramar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *