NJUT VÄNNER, NU KOMMER DISNEY ON ICE 2015

DISNEY ON ICE 2015

 Disney On Ice 2015  Magical Ice Festival. 

 

.

.

 

HEJ!

Åhhh här hemma har jag just nu två nöjda barn som sover. Tidigare idag så var vi på Disney On Ice 2015 Magical Ice Festival. 

Årets upplaga av denna föreställning var med högt ställda förväntningar. För det ryktades om att Frost skulle var med i årets föreställing.  Och utan tvekan så var det föreställningens trumfkort. Med vinterlandskap, slädar, isdrottningen Elsa och publikfavoriten Olof – den charmiga snögubben finns inga frågetecken alls kring varför detta är roligt att se på en isbana. Våra barn var som förtrollade i denna stund på första parkett.

Men med ett snäpp tidigare så åker Ariels tjejkompisar i Den lilla sjöjungfrun som höjde upp tempot till toner av Madonnas Vouge. En fräck inledning till en ganska lång akt med skeppsbrott i ett stormande hav och mycket snygg scenografi och en koreografi där isdansen kommer fram. Soundtracket Havet är djupt blir en sambasvängande och färgsprakande fröjd. Dräkterna av kostymdesignern Cynthia Nordstrom kräver ett särskilt omnämnande här – helt fantastiska och magisk uppvisning. Det är hög klass på dessa uppvisningarna måste jag säga. Detta är tredje året som vi åker hit och nästa år kommer vi igen.

För er som inte kommer hit i år så kan ni få se lite bilder från årets vackra föreställning här hos mig idag. Njut vänner ……….

 

DISNEY ON ICE 2015

 

DISNEY ON ICE 2015

 

DISNEY ON ICE 2015

 

DISNEY ON ICE 2015

 

DISNEY ON ICE 2015

 

DISNEY ON ICE 2015

 

DISNEY ON ICE 2015

 

Två och en vän som sitter om sidan som är mycket nöjda över sina inköp, hihi. Tandsköterskans barn är värst, vet ni va?!.

.

DISNEY ON ICE 2015

 

DISNEY ON ICE 2015

 

DISNEY ON ICE 2015

 

DISNEY ON ICE 2015

 

 Tusen tack igen familjen W  för en magisk dag tillsammans med er igen! Du är grym fru ”Bellanotten” på att få till bra biljetter, tacksam! Men det är inte slut på våra roligheter här inte. Nu ser vi fram emot den amerikanska festen hemma hos oss snart. Så nu får du djupdyka ibland era utklädnings kläder igen:).

.

.

Vi ses i morgon vänner

KRAM 

tillvisitkort1

.

Psst!  Då startar jag en ny tävling. Missa inte det!

.

.

Posted in Usa

One thought on “NJUT VÄNNER, NU KOMMER DISNEY ON ICE 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *