TUR & RETUR VÄSTKUSTEN

Todelooo!
Idag har vi haft en helt underbar dag på Marstrand. Vädret var helt underbart hela 25 grader varmt. Vi gick i linne och åt glass. Det kallar jag för sensommar värme, eller hur! Tur att jag inte köpte någon ljung på torget igår som jag hade tänkt. För hösten är inte riktigt här än mina vänner!

Pics tagna från båten över till Marsstrand.

Här gungar Sockret med lilla syster yster. Men det är inte så lätt att gunga gungbräda med en lilla syster på 10 kilo mindre. Då såg det ut så här. Sockret fick hoppa fram och tillbaks på sin sida brädan för att den skulle åka upp och ner. Lilla syster Dockan satt mest och skrattade åt stora syster som gjorde besväret att hoppa fram och tillbaka. (det såg ganska roligt ut) det var fler mammor som log åt Sockret och Dockan.

Kolla in de snygga husen i bakgrunden. Helt ljuvliga byggnader!!!

På Drottning gatan på Marsstrand stod denna moppe parkerad. Såååå charmigt!


Glass på parkbenken med sol och 25 grader varmt = galet härligt!
Och lilla jag sitter också på bänken och kollar in båtarna och vovvarna som går för bi, hihihi….

Här dansar jag ut sommaren. Tyvärr så var inte Daddy så snabb på kameran som önskat. Och dessutom så tog han typ kort på endast huvudet. Och det var mina danssteg ni skulle ha sett. Riktigt kul. Men han skratta så när han skulle fota så det blev så här. Som sagt. Det blir bättre när jag är bakom kameran!
Där av så är det inte så många pics på mig i denna blogg!! Att fota är inte Daddys sak!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅ vår lilla charmiga vovve i min scarf.

På väg till färgan för hemfärd.
Är just hemkomna från en helt fantastisk dag på Marstrand. ÅÅÅÅÅ vad vi har njutit och laddat våra batterier för en ny vecka. Det är så underbart vid havet. Man får sååå mycket energi.
Nu skall jag ta och kolla av mina mail och titta runt hos mina fina blogg vänner.
Ha en fin kväll alla fina läsare!
KRAM
CC

10 thoughts on “TUR & RETUR VÄSTKUSTEN

 1. mammaxtre says:

  Vad härligt med en fin sensommardag. Det får man vara glad över. Marstrand har jag aldrig besökt, bara hört talas om. Ditt linne, skulle passa mig mycket bra 🙂

  Ha en fin kväll

 2. Linnea says:

  Hej kära Carola!

  Va din blogg är nice att kolla i, tittar alltid in när jag är lite homesick till sverige, och idag va du ju på bästkusten… åhhhhh!

  Hoppas du o alla mår bra!

  Kramar från Linnea o London

 3. Room of Karma says:

  ÅÅÅÅ hej snyggaste snygging Linnea! Du är sååååå välkommen till min blogg när du längtar till Sverigen:)!

  Wow, London. Shopping shopping shopping tänker jag nu. Är såå sugen på åka dit och shoppa loss (BURBERRY) bla….

  Det var ett tag sedan. Jag skall titta in på din blogg lite senare idag. Först några timmar på jobbet.

  Vad super kul att höra ifrån ding snygging!

  Ha det bäst och hälsa London!
  kram CC

 4. Anonymous says:

  Den andra bloggerskan håller fortfarande på att bråka med dig ser jag. Hon är bara rädd och avundsjuk för att vi är så många som gillar din blogg!

  Fortsätt att inspirera och sprid din fina karma till oss läsare.

  /Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *