TILLBAKA PÅ ARTILLERIET PÅ MAGASINSGATAN 19

Godmorgon Sköna Söndag!
Nu har jag varit tillbada på Artilleriet hos den supergulliga Sofia som driver butiken. Jag har nämligen blivit sååååå kär i detta skåp ovan. Jag gillar inredningen i en blandning av modern och industriellt. Och jag tycker att detta skåp ovan är i den stilen?! Men jag kan inte riktigt bestämma mig om jag vill ha den eller inte. 

Gillar denna pall också. Kolla in den svarta grisen i bak runden. Det är en sparbössa som är dö populär just nu berättade Sofia också.  Den finns även i vit. Visst är den cool!


Kolla in mattan här. Visst är den cool när den är så grovstickad?!


Det är klart att det är färgen turkos som är inne i höst i denna butik. Nästan alla vasar, krukor och muggar var i den färgen, fint!

Solen lös så fint på denna himmelsblåa blomma, vackert!

Och självklart så var jag inne på godaste kaffe haket i stan Da nattie som ligger vägg i vägg med artilleriet och den finaste blomsteraffären i stan Floramor & Krukatös.  

Detta kaffe är det snyggaste i stan. Bara den känslan att gå igenom alla kaffeböns säckarna innan du kommer fram till bakgården är en härlig upplevelse! Det känns som man är utomlands!

Vet ni vad alla sköna bönor. Nu är hela familjen på väg ut till Väst kusten på lite roligheter. För att göra ett  riktig avslut av sommaraktiviteter i njutningens täcken.  Älskar Väst kusten, saltvatten och goda räkor. Och idag är det ett jätte fint väder med en stor gul sol på himlen så det är bäst att passa på idag när vädret bjuder till!
Men först frukosttime!

Idag på köksradion till frukosten. Det är sessornas favorit just nu! Och kanske min också hihi….

KRAM
CC

9 thoughts on “TILLBAKA PÅ ARTILLERIET PÅ MAGASINSGATAN 19

 1. Maria - Wikers liv says:

  Åh, vad härligt inspirerande bilder du bjuder på idag! Behöver det, när jag har fullt upp med att röja här… Det svarta skåpet är hur snyggt som helst! Pallen likaså! Jag gillar oxå industri, blandat med New England 😉
  Den där butiken, måste vara något speciellt. Nästa gång jag kommer till Gbg, så ska jag besöka den 🙂
  Ha en underbar dag på Västkusten tillsammans med din fina familj! Lite avis på Västkusten är jag ju förstås! 😉 🙂
  Kramar! / Maria

 2. Victoria @ MY HAPPY HOME says:

  Åh, tänk att bara kunna dra till Västkusten, så där… Lite långt, för mig (fast jag kan dra till Stockholm, bara så där… 🙂 ) Snyggt skåp, jag gillar också den industriella stilen, blandat med lite nytt, lite ärvt mm. Hoppas ni har en fin dag!
  Kram

 3. Maggan says:

  Du har bra smak på butiker! Och du fotograferar så bra så det känns som man är med dig i butiken.
  Tack för en fin blogg.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *