HELT OK, MED MÅNDAG MORGON!

Välkommen nya september vecka!

Då var det måndag morgon och det känns helt ok! Vi har haft en sååå totalt underbar helg så batterierna är faktiskt total laddade.
Delar med mig av lite pics från vår älskade Stockholms tripp för några veckor sedan. Men så här ser det nog ut för många i dag vid denna tiden, eller? Själv så har jag bara några fotsteg till jobbet = helt underbart! Det kallar jag för vardagslyx. Så jag är snart hemma om några timmar igen, hihih.
Nu skall jag ta och slänga ihop lite äggröra till frulle. Sessorna äter smörgås och varm oboj och ser på tv. Idag så är det riktigt grått och regnar. Men det kanske spricker upp under dagen om vi har tur. Jag har varit och provat världens snyggaste Darling´s från  By Malene Birger. Jag lägger ut picsen lite senare idag. Det var en riktig liten god bit från MB! Hennes höstkollektion 2011 är ljuvlig.

Dagen blir bara så bra som du har bestämt dig för att den ska bli! 

Ge Kärlek så kommer den tillbaks till dig. Tänk Karma!

KRAM
CC

5 thoughts on “HELT OK, MED MÅNDAG MORGON!

 1. Elina says:

  Tbana till och från jobbet är tyvärr ingen höjdare tycker jag… skulle hellre ta en cykeltur genom nån småstad till jobbet 🙂

  Ha en fin dag!
  Kram Elina

 2. Room of Karma says:

  Ja, jag håller med dig Elina! Jag har bara några fotsteg till jobbet och det är helt underbart!

  Ha en fin dag på dig!
  kram CC

 3. Room of Karma says:

  Till Mia!
  Jag har en Canon 550D men jag har också ett Macro objektiv som jag anväder ibland. Tack för din kommentar hos mig och kul att du har hittat hit:)!

  Välkommen igen!
  kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *