Garage bar

Garage bar

 

Garage bar

 

 Dom godaste tacosen jag någonsin ätit i hela mitt liv. Den ena är med tupp och den andra är med parerad fisk. Ett super tips om ni besöker denna restaurang!

.

Garage bar

 

.

.

.

Tjing

.

Jag är trogen som en hund till saker jag gillar. Har jag förälskat mig i ett ställe, butik, märke, personer eller som i detta fallet en restaurang. Ja då är jag dom trogna in i döden! Detta ställe hittade jag för tre år sedan och hit kommer jag att återvända till varje gång jag besöker Höganäs eller åker förbi denna kommun.

.

Ni som följer min blogg kom kanske ihåg detta inlägg här. Då vi firade Halloween nere i Höganäs och Mölle.

.

Garage bar

 

Garage bar

 

 I denna restauranglokalen möts du utav en Harley Davidson som står mitt i lokalen. Visst är det lite roligt?.

.

507

 

Garage bar

 

 Bästa gänget ………..

.

584

 

592

 

.

Det är något speciellt med män och grillar? Denna grillen hittade dom på baksidan utav restaurangen och jag fick höra av männen att den var specialbeställd från USA endast för Garage. Både grill, BBC och rök i en och samma skönhet. Man kan nog jämföra män och grillar med oss kvinnor och handväskor?

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

2 thoughts on “Garage bar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *