By Malene Birger

By Malene Birger

 

 Vårens snyggaste scarf från By malene birger. 

.

By Malene Birger

 

Hej Vänner!

.

Kolla vad som kom på posten till mig igår, en vår nyhet från By malene birger!

Jag måste bara tipsa om en otrolig bra sida som jag hittade häromdagen med rabattkoder: Cuponation. Dom har rabattkoder till nästan alla butiker på nätet. Här på Miinto rabattkoder får man  100 kr rabatt på sitt köp. Och om man som jag, handlar nästan allt på nätet så blir det mycket pengar att spara. Jag tänker så här, ju mer jag sparar desto mer kan jag shoppa. Alltså sparar jag mig till en ny handväska. Tror ni att det argumentet går hem till våra män?

.

By Malene Birger

 

.

Önska er alla en riktigt skön dag!

.

.

Keep on shopping 

Kram/Carola

tii.majl - kopia

.

Psst!  Det var länge sedan jag spelade en skön vår låt för er bloggisar!:) Här kommer dagens låt

4 thoughts on “By Malene Birger

  1. Ja men visst är låten skön ♥ Härligt gung liksom …………………..:)
   Tack för din gulliga komplimang!

   Kram Carola

  1. Jag har ett ordspråk, den lyder så här:
   Jag har inte råd att köpa billigt!

   Det är billigare att köpa kvalité! (Och i dessa lägena är den ännu bättre?:)

   Kram Carola

   Kram Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *