Tar det lugnt här hemma

Tar det lugnt här hemma

 

Tar det lugnt här hemma

.

.

Godmorgon Söndag

.

I dag är det dagen då ni skall laga mammas goda äppelpaj till familjen, för ni har väl inte missat att det är äppeldagen idag?

Som ni ser ovan så har vi inte fyllt i betsen i trappnosarna än. Vi tänkte ta det när golvläggaren kommer om en vecka och lägger om golven. Vet inte om ha lägger om trappan så därför har vi väntat med att betsa den i samma färg som det övriga golven i hemmet. Denna trappan kommer bli finare när vi har den enhetligt i färgerna.

Denna helgen har vi typ bara laddat med att ligga och lata oss i solen, grilla och gått på höstmarknad. Vi måste ju ladda batterierna inför den stora golvomläggningen här hemma.

.

Nu skall jag lägga mig i solen och läsa om en bok som jag läste ut för flera år sedan. Boken heter Åse och är skriven av Denise Rudberg. Jag har faktiskt läst alla Denise böcker hon skrivit till vuxna hon är nämligen också en ungdomsförfattare och de böcker riktar sig till barn och ungdomar.

.

Vi ses lite senare idag då jag kan dela med mig av mitt glutenfria och knackiga äppelkaka recept!

.

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *