En ny Nespresso smak

En ny Nespresso smak

 

En ny Nespresso smak

 

En ny Nespresso smak

 

En ny Nespresso smak

 

En ny Nespresso smak

 

Godmorgon bloggisar

.

Sitter i soffan och dricker den nya goda smaken från Nespresso som heter Cafezinho do Brazil, den är fantastiskt god! En intensiv och sensuell espresso inspirerad av Brasilianarnas kärlek till deras cafezinho.  En behagligt bitter kaffeblandning med noggrant utvalda arabicabönor från Cerrado Minas Gerais och Espirito Santo, förstärks ytterligare av en naturligt mosad bourbon från  Carmo de Minas och Poços de Caldas. En len kopp med oväntade toner av valnöt, sandelträd och örtiga toner som påminner om timjan och rosmarin. Jag känner även en viss kola smak i kaffet. Den är här för en kort period så skynda att smaka på denna goding!

.

När någon är rätt så känner man det direkt! Vi har inte gjort något åt vardagsrummet då jag inte har känt att något varit helt 100% bra av alla ideer som har knäckts till detta rum på nedervåningen. Men i går satt jag och bläddrade i denna tidning Plaza Deco, så fick jag en ide och iden håller ännu i sig till 100% när jag vaknade då är det äntligen helt rätt. Men vi kan inte börja inreda rummet än eftersom vi skall ha hit en golvläggare om 10 dagar som skall riva upp alla våra golv i hela hemmet. Så vi kommer att få flytta ut alla möbler som vi står på golvet eller på något sätt är i vägen för golvläggaren. Det är ett gigantiskt stort arbete som skall göras om hos oss.   Vi hade valt att lägga ett trägolv som heter (Trägolv Tarkett Salsa Ek Cotton White Mattlackad 3-stav) Salsa är behandlad med Proteco lack, vilket gör att vi kommer att få en av marknadens mest slitstarka ytor samtidigt som den äkta träkänslan bevaras. Det är ju viktigt att den faktiskt håller sig fin med åren. Men det höll sig fint i något vecka då plankorna börjar höjas och sänkas och stora nivåskillnader träder fram över alla våra golv ytor i alla rum.  Vi hade redan vid den tiden flyttat in i vår lägenhet och bodde här helt och fullt ut när vi såg hur illa golven var. Tarkett kom hit och såg golven och tog på sig felet. Det visade sig att något blivit fel från fabrik där dessa golv görs.Så nu skall dessa golv bytas ut i samtliga rum. Det kommer bli väldigt bökigt att bo här under tiden, så jag kan inte köpa några nya möbler och inreda nu liksom när hela hemmet kommer bli en byggarbetsplats i flera veckor. Men jag är ändå glad att Tarkett tog på sig detta och hittade felet och nu skall åtgärda det.

Nu sklall vi äta en stadig frukost för att sedan åka upp till mormor och morfar och gå på den årliga höstmarknaden i grannkommunen. Jag har inte gått på den marknaden sedan jag själv var si så där 12-13 år och bodde hemma. Det skall bli super mysigt och vädret är med oss idag också.

.

Ha en fin dag!

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *